8 hónapos babaval szerintetek erdemes elindulni nevemben dubaiba?
Miért ne?
Indulás előtt adj neki altatót,persze direkt babáknak valót.
Mi a gond az altatóval? Ezek nem lónyugtatók csak enyhe,direkt babáknak való szerek. Igen,ha fáradt elalszik,de ha a nyomás miatt fáj a füle és végig üvölti az utat az kellemes lesz.
Mi évi 3-4 alkalommal megyünk nagyobb távra,mindig beváltak a cseppek.
Ezt neked kell tudni, milyen a baba. Van aki a világ minden kincséért nem hajlandó rendesen aludni ha nem a saját ágyában van, van akit ilyen apróságok nem érdekelnek.
Maga a repülőútra egy jó trükk amit kevesen ismernek pedig irtó logikus: ha felszálláskor sír mert fáj a füle tessék ásítani neki! Lemásolja mint minden mást és kipattan a fülecskéje.
Rendszeresen utazom a kislanyommal hosszu utakra babakora ota. Fel es leszallasnal erdemes neki vagy cumit vagy cumisuveget nemi teaval adni a szajaba hogy ne karosodjon a dobhartyaja (gyerekorvostol kaptam a tanacsot). Az en lanyomnak nem kellett altato, viszont ket dologra nem art odafigyelni :
- az egyik hogy nem ugy fog enni mint otthon. Ha tapszeres akkor arra keszulj hogy valoszinuleg kevesebbet de tobbszor fog enni. Vigyel inkabb kisebb kiszerelesu de dupla adag kajat neki.
- lazcsillapito legyen nalad, ugyanis a repulon illetve ott helyben is rendszeresen megy a klima mindenhol, es ha a gyereked nincs hozzaszokva akkor elkepzelheto hogy erzekenyen reagal ra.
Massal szerintem nem lesz gond. Bar konkretan nekem a doki nem ajanlotta ezt az utat gyerekkel, de szerintem ha az alap higienias szabalyokat betartod (ergo nincs csapbol vizivas, fogmosas, semmi olyat nem eszel ami helyi vizzel vagy akar jegkockaval erintkezhetett, elonyben reszesited a fott/ sult dolgokat a nyers etelek helyett) akkor nagy gond nem lehet.
re4. De még nem tudja, milyen baba lesz. Lehet, hogy még meg se született.
Kérdező, én nem látom értelmét világgá menni egy ekkora babával. Ha rokonlátogatnátok akkor oké, de csak azért nem indulnék útnak egy éppen hozzátáplálás közepén lévő babával, mert én nyaralni akarok. Akkor inkább belföld, bababarát szállodában, akár pár hónaposan. Vagy ha már 1 éves és eszik sokfélét, sokkal könnyebb velük utazni. Mi is mentünk.
8 hónapos lesz novemberben? Akkor még meg sem született. Vagy csak mostanában, de mar ilyeneken gondolkodsz? :-)
Amúgy en várnék vele legalább egy evet, amiért előttem is leírtak. Ha csak nyaralni mennetek azt be lehet pótolni máskor is. Ekkora gyerekkel nekem biztos nem lenne kikapcsolódás egy ilyen út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!