Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 8 hónapos babaval szerintetek...

8 hónapos babaval szerintetek erdemes elindulni nevemben dubaiba?

Figyelt kérdés
Sziasztok novembenbe lenne rá lehetosegunk hogy ki utazunk repulovel 6-7 órás út. Novemberben akkor már nincs az a nagy meleg sem oda kint. Amúgy jó baba.

2016. márc. 8. 07:56
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Mi 4 hónapos korában mentünk, mikor 10 hónapos volt, Thaiföldig repültünk, ami azért hosszabb út...

Semmi gond nem volt, nagyon élveztük az egész utat mind a hárman, a repülőn is aludt végig.

2016. márc. 9. 17:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Hosszabb utakra is visznek babakat,es en nem tapasztaltam,hogy a repülön "nyüglödnenek".Neha az elejen sirdogalnak,de utana alszanak,mint a tej.A babasok jobb helyet kapnak,es lattam mar olyat is hogy a falra van felszerelve egy kisagy(olyan nyugagy szerü halos valami)es abban alszanak.Ezt nem tudom van-e minden gepen.(az en lanyom mar 20 eves,mi csak irigykedtünk a babakra:)

Ha meg nincs szallasotok,csak javasolnam az apartmant,amibe van mosogep is,mert igy lenyegesen kevesebb ruhat kell vinni a bebinek.

2016. márc. 9. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!