Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ki akar elhuzni Mo-rol es miert?

Ki akar elhuzni Mo-rol es miert?

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 23:03
 1/9 anonim ***** válasza:
en elmentem Mo-rol mar egy par eve, mert vilagot akartam latni, otthon unatkoztam, ki akartam probalni, milyen mashol elni, de rajottem, hogy nagyjabol ugyanolyan, es most honvagyam van. nemsokara megyek hazafele...aztan mikor megint megunom otthon, megint elmegyek vhova mashova...
2010. jún. 10. 23:41
 2/9 anonim válasza:
én nem szeretnék elmenni,de muszály lesz....munka mellett érettségiztem,munkát keresek,de olyanok vannak,hogy reggeltől estig robotolj majd minimális bérért...szted itt lehet családot,jövőt alapítani????,,
2010. jún. 10. 23:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Jelenleg itthon kaptam egy nagyon jól fizető állást, 4 évre írtam alá a szerződést, de utána megyek ki Németországba. Félig német vagyok, szeretnék kint eltölteni pár évet, jobban megismerni az apai népem kultúráját.
2010. jún. 10. 23:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Pénz.

Már léptem emiatt, de sajna itt csak átmeneti munkát kaptam, fél év múlva megint továbbmegyek. Az az egy biztos, hogy nem Magyarországra.. hülye dolog, de igenis sokat számit a pénz.

2010. jún. 10. 23:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is léptem már pár éve. Illetve kétszer léptem. Előszőr nyelvtanulás miatt, másodszorra meg azért, mert nem bírtam elviselni az otthoni légkört. Én már maradok... max nyugdíjas éveimben fogok visszamenni.
2010. jún. 11. 00:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem lesz örökségem, viszont szeretnék igényes helyen telket venni, és házat épiteni. Most tanulok, ezzel a végzettséggel nagyon jólfizető állást találok külföldön. (3-4x-ese az itthni fizetéseknek)

Szeretnék pár évig rengeteg munkával és túlórával annyi pénzt gyűjteni, amennyiből elkezdhetem Magyarországon az életem, és a családomnak biztonságot nyútsak.

2010. jún. 11. 00:37
 7/9 anonim válasza:
0%
IGen németországba ,nagyon szeretem:)
2010. jún. 11. 01:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nem feltétlenül érzem úgy, hogy mindenáron menni akarok majd egyszer. Jól érzem magamat itthon. Ha találok olyan munkát itt diploma után, amiből jól megtudok élni, és család mellett sem lesz probléma, akkor maradok... Ha külföldön találok ilyet, akkor megyek... nem aggódom túl a dolgot! :)
2010. jún. 11. 11:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Voltam külföldön pár hónapot és hozzászoktam az ottani járdákhoz és utakhoz mert egyenesek voltak és nem voltak hepehupásak, amikor visszajöttem itthon bukdácsolva közlekedtem egy ideig amíg újra hozzá nem szoktam a magyar viszonyokhoz. És ez mindennel így van odakint, nem csak a járdákkal.
2010. jún. 12. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!