Egy nyaralás minösége és élménye rengeteg mindentöl függ.
Függ leginkább az igényektöl, az elvárásoktól, és természetesen a társaságtól.
Pl mikor Fuerteventurára mentünk, sokan panaszkodtak róla, hogy kopár, milyen csúnya stb... Na de én elöre informálódtam mit is fogok látni, és igazán lenyügözött a kopárság a hegyek nagysága, a tenger és minden...
Kanári szigeteken mindenképpen ajánlom, ár arányban elég elérhetö, és igazán gyönyörü mindegyik sziget. Tenerifan iszonyat mennyiségü dolgot lehet csinálni, és a fekete homok és a nagy hullámok egyszerüen varázslatos...
Ami nekem talán a legszebb nyaralás volt az a Dominikai köztársaságban , Samana félszigeten voltunk egy szuper 4 csillagos hotelben. A tengerpart egy álom volt, és km hosszan egyetlen egy másik hotel sem. Esténként esti müsor, a gyerek is élvezték és az étel is igazán jó volt.
Tenger világa viszont Maldívon volt a legszebb, pont mint a könyvekben, akár egy órát is pipával és békalábbal egyszerre a vízben tudtam lenni, és leírhatatlan látvány...
Adatgyűjtés szakdogához, reklám kampányokhoz stb. Minden nap van 10 ilyen kérdés. Mi volt a legjobb nyaralásod, hova mész nyaralni stb. Átlag ember miért kérdezne ilyet azok konkrét helyekről kérdeznek.
Volt pár:
- Pula - a tenger miatt, noha elkaptunk egy remek vírust már második nap, fejfájás, hányinger, cifrafosás, de még így is jó volt :D
- Montreux, maga a városka, aztán a borséta Lavaux-ban
- Locarno - Versascatal, a Falconeria, meleg, és gyönyörű környezet
- Brig a hegyek közé zárt, csodaszép kisvároska és a szállásadónk két cicája okán <3
Szóval én egész Svájcot ajánlhatom nyugodt szívvel, de az árak miatt nektek nem tetszene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!