Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb fesztivál...

Melyik a legjobb fesztivál nyárra?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik lenne a legjobb fesztivál nyárra? :D ahol életreszóló élményben részesül az ember.? Sziget,VOLT,Balaton Sound? vagy tapasztalatatok alapján mi legjobb?

2017. dec. 26. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Más a célközönség mind3on.
2017. dec. 26. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Fishing on Orfű. Mondjuk oda már lehet, hogy csak 2019-ben jutsz be. Ez azért elárul valamit.
2017. dec. 27. 03:08
 3/5 anonim válasza:

Ezt így nem lehet megmondani:D

Az utóbbi 10 évben kb. mindegyiken voltam legalább 1-1 napot, de leginkább bérlettel mentünk. Nem tudom kiemelni, hogy melyiket szeretem jobban, mert függ a társaságtól is, meg a bulitól is. Persze egyiken sem unatkoztam, de pl. tavaly a Szigetet vártam a legjobban, mégis úgy érzem, hogy a Soundon jobb volt a buli most, pedig nem hatalmas társasággal mentünk, hanem az öt legjobb barátnőmmel.

Ha még nem tudod, hogy melyikre akarsz menni, várd meg, amíg megjelennek a többi fellépők is és az alapján dönts.

2017. dec. 28. 13:11
 4/5 anonim válasza:

Egyik se, hogy őszinte legyek. Én átszoktam azóta a kisebb fesztiválokra. Sokkal szerethetőbb.

De ha már az ilyen nagy kaliberűek között akarsz bulizni, akkor inkább VOLT-ra menj, mert annak ellenére hogy tömeg, nagyon szerethető tud még lenni.

Soundon amióta az EDM uralkodik, már nagyon sok pumped gabo szerű legény alkotja a népet, nagyon sok a pipi aki leszop pár piáért. Igaz, a holland pirulák azok javultak az idők során, de számomra a zene és a közönség lejjebb ment. Bezzeg régen, még Massive Attackra és Fatboy Slimre is bugizhattál. No, akkor még nagyon szerettem a Soundot is.

Szigetre még a szüleim is kivittek mikor picike voltam, és egyik percben még stone roseson voltam, aztán meg sonic youthon és miafsz... Na meg David Bowie... Az emberek meg persze furcsák voltak, de annyira imádtam azt a világot.

Aztán persze volt egy időszak, amikor elég laposnak éreztem a fellépő világot, de manapság megint kezd beindulni a szekér.

Más kérdés, hogy így kiöregedőként már nem feltétlenül érzem jól magam többszázezer ember között, szívesebben megyek el egy kisebb magyar fesztiválra, ahol viszont egy tök családias együttlétet élhetek.

Azok olyanok most, mint a nagyok régen. :)

2018. jan. 2. 22:20
 5/5 anonim válasza:
Rockmaraton :D
2018. jan. 31. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!