Külföldön élők! Ha van, akkor hogy birkóztok meg a tudattal?
Figyelt kérdés
Nincs olyan érzésetek, hogy elárultátok a hazátokat? Én csak heti 2-3 napot töltök külföldön (Németo.) a munkám miatt, de már így is lelkiismeret-furdalásom van. Pedig itthon is találnék magamnak jól kereső állást, de kb. a tizedét kapnám, mint most. Ez az ország nevelt fel, költött rám én meg nem viszonzom.2010. jún. 6. 19:01
1/4 anonim válasza:
Én nem az országgal szemben, hanem a néppel szemben érezném ezt. Viszont, ezt sajnos muszáj, mivel ez az ország csak kisemmizni tud. Ha kevés pénzed van, elszedik a felét, ha sok pénzed van, annyit szednek el, hogy kevés maradjon.
2/4 anonim válasza:
Bennem is vannak ilyen érzések, de ilyenkor az tölt el némi jóérzéssel, hogy így tudok segíteni a családomon, úgy hogy hazautalom nekik a pénzt.
3/4 anonim válasza:
Ez az ország nevelt fel?! aha.. ez egy korrupt ország.. adócsalás, alacsony fizetések, tönkrement emberek, kommunizmus maradványai.. Ez az ország nem érdemel semmit, és engem nem is fog soha többé viszont látni.. undorító..
4/4 legyen kaktusz válasza:
Hát nem tudom szerintem rossz szemszögből nézed a dolgokat.
Próbálom dicsérni meg szépen nézni de itt nem lehet megélni külföldön jobban megbecsülik a munkaerőt és az emberek is másabbak nem azt mondom h minden aranyból van de nekem nem lenne semmi ilyenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!