Vonat WC-jében utaztatok már végig 100 km-t?
Semmi értelme, biztonsági okokból nem tudod magadra zárni csak úgy az ajtót, a kalauz pedig ki tudja nyitni. Akinek pedig a jegyellenőrzés a munkája az zsigerből tudja hogy hol lesznek a potyázók, és a budi mellett sem fog oda se hederítve elsétálni.
Vegyél jegyet, mert olcsóbb lesz mint a büntetés. Meg amúgy is... ha egyszer használsz egy szolgáltatást akkor fizesd ki. Vagy akkor menj biciklivel, az ingyen van.
Nem utaztam így.
A kérdés nem rólad szól, de neked jutott eszedbe. EZ szinte ugyanaz :-)
5-ös, ezt én kötve hiszem. Nyilván a gyanúsabb arcoknál van ilyen, de egy átlagos esetben, amikor semmi sumákoló arcot nem lát felszállni a jegyvàgó, nem fog rànyitni senkire. (Főleg úgy, hogy 5 perc, mint ismeretes, nem minden esetben elég.)
Az viszont biztos, hogy ha épp a Flirt egyetlen budiját foglalod el és én sörtúràról jövök haza, akkor addig dörömbölök, amíg ki nem jössz onnan.
5-ös, ezt te kötve hiszed, de kinyitják - már csak azért is, mert lehet,hogy bent rosszul van valaki...
egyébként minden esetben megnézi,hogy foglalt-e a wc - nem lehet így jegyet megúszni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!