Gyorsan angol tanulás?
Helló!
Anyukámék ki szeretnének költözni Cambridge-be, vagy annak a közelébe,és ugyen vinnének magukkal.
Most vagyok hatodikos (szóval 12 éves) , és augusztus/szeptember környékén mennénk.
Az angolom nem a legjobb. Kb 2,5 éve kezdtem rendesen angolt tanulni, járok angol szakkörre is.
Én vagyok a legjobb a csoportban, de úgy érzem, hogy ez kint (az iskolában) egyátalán nem lesz elég. Eddig 5 voltam majdnem mindenből, attól félek, hogy ez angliában nagyon leromlana.
Angol tanárhoz (külön) nem akarok járni, valahogyan ennyi idő alatt meg tudnák egy alap angol szintet tanulni?
Amivel elboldogulok a suliban?
És ha igen, hogy?
Én angolt tanulok 10 + ovoda éve és eléggé jól tudok már beszélni... Igazából tavaly tanultam meg mindent mert általánosban semmit sem csináltunk :P
A legfontosabb a nyelvtan... Ha azt megtanulod (nem egyszerű) akkor utána már csak a szavakat kell tanulni és tudsz is angolul beszélni... A Duolingo(asszem így kell leírni) oldalon nagyszerűen lehet gyakorolni, azt javaslom hogy juss el az első checkpointhoz az első alkalommal (kb fél óra ha tudod az alapokat) mert akkor meg fogod szívni mert visszadob xD
Sok sikert
bye...
És olvass gyerek könyveket. Először amiben kevés mondat van sok képpel. Utána írással. De kérdéseket is kitalálhatsz és válaszolhatnak rá. Gyakorolni a kiejtést. (Hangos olvasással)
Valami ilyesmi
Kapsz segito tanart, de konnyen tanulsz angol kornyezetben. Duolingo, ilyesmik fejleszthetik picit, vagy ha anyukadek tanitanak.
Sok sikert
Egy szinten Angliaban elo 12 eves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!