Hová mentek nyaralni? És mikor?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 21:20
1/19 anonim válasza:
Balaton-júliusban vmikor és még augusztusban
Jesolo:augusztusban (Olaszország)
3/19 anonim válasza:
Életem nagy álma teljesen. New Yorkban leszek 3 hetet nyáron. Azon kívül Balaton egy-két napra.
4/19 anonim válasza:
Örülök,ha a számlákra futja a pénzünk.
5/19 anonim válasza:
Szigetre egy hétre, a szüleimhez, valamint a párom szüleihez egy hosszú hétvégére, és ha minden jól megy, akkor a Balatonra a barátaimmal pár napra, a bajai halászléfesztiválra a családommal és barátokkal.
Ezen kívül tervezem, hogy az öcsém vendégül látom mondjuk egy hétre, az valószínűleg nekem is majdnem olyan lesz, mint egy nyaralás, meg talán egy hétvégére kiveszünk valami olcsó kulcsosházat és kirándulunk.
Remélhetőleg ezekre lesz keret, bár gyakorlatilag már csak a vonatjegyeket kell majd finanszírozni, szállásunk mindenhol lesz, enni meg itthon is szoktam :)
6/19 anonim válasza:
Ja, ezekből a két fesztivál adott júliusban és augusztusban, a többi meg szépen elosztva, ahogy ráérünk.
7/19 anonim válasza:
Olaszország (Toscana + Cinque Terre)július elején, francia riviéra (Menton) szeptember elején. A kettő között lehet, hogy leugrunk egy hosszú hétvégére Horvátországba.
8/19 anonim válasza:
Erdély júniusban 1 hét , aztán Szigetvárra nagyszülőkhöz (Győrből)júliusban 2 hét, augusztusban meg strandra fogok menni haverokkal
9/19 anonim válasza:
Eredetileg a Seychelle-szigetekre akartam menni, de aztán csak a töredéke pénz gyűlt össze, így marad a Csepel szigetel ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!