Mi tortenik ha lefoglaltam egy utat Becsbe de nem tudom kifizetni a hataridoig?
Figyelt kérdés
Szerdaig kell kifizetni de majd Decemberben fogok menni..mi lesz ha kesobb fizetem ki?:(2017. szept. 16. 21:38
1/3 anonim válasza:
Természetesen törlik a foglalásodat, ha volt előleg vagy letét, akkor az is úszik. Próbáld meg áttétetni az utazás dátumát, akkor a fizetés határideje is módosulni fog.
2/3 anonim válasza:
Előbb is ki lehet fizetni, nem kötelező a határidő napján :-)
A másik, hogy telefonon szólhatsz, hogy szeretnél menni, de kérsz egy-két nap fizetési haladékot, ez szokott működni.
3/3 anonim válasza:
Mondjuk azt nem írtad, hogy repülőjegyként foglaltad le vagy utazási irodánál?
Ha repülőjegy, akkor törlik a foglalásodat, nincs lehetőség áttetetni.
Ha kuponos oldalon, pl. ilyen Bónusz Brigád, stb-nél, vagy Vaterán, akkor sem túl nagy a valószínűsége, hogy várni fognak, érvénytelen lesz a foglalásod.
Ha közvetlenül utazási irodánál, akkor talán van lehetőség alkudozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!