Üdv! Ausztrália, Hollandia és Amerikába milyen munka lehetőségekkel (munkakörben) tudnék kijutni minimális nyelvtudással?
És persze milyen papírokat kell intézni?
Valakinek valamilyen személyes tapasztalat?
Vagy esetleg valami IGAZI munkahirdetéses linket tudna küldeni?
Előre is köszönöm.
9-es!A kerdesbol kiindulva meg abból amit azzal a kérdező felmutatott nehezen hiszem hogy hamarabb fogja megvalósítani az almait mint en!Sőt,eleve nem is hiszem hogy egyáltalán bármilyen álmát is valaha meg fogja valósítani!
A csaladtagodnak meg csak gratulálni tudok...mar ha igaz a sztori es nem a képzeleted szuleménye!Igazi karrier amerikaban feketén kinn lenni meg dolgozni .....a vágyálmok ne továbbja.....
Utolsó!
Értő olvasás és a lényeg meglátása nem megy? Szerinted mi a karrier a WC pucolasban? Nem nézem le a takarítót, de nem is gondolom, hogy nagyon keményen tett volna bármit is az almaiért. Vagy az volt a vágya anno, hogy más után a xart kaparja le?
A külföldi fizetést meg magyar viszonylathoz kár hasonlítani. Itt nálunk Hollandiában a minimálbér ~1500euró. Az mondjuk fel milla forintban. Na és? Itt minimum 700 euró a lakasberles. Akkor az itteni minimálbéres ugráljon örömében, hogy Magyarországon ebbol milyen jól élne? A magyar miért nem repes az oromtol, hogy az ő minimálbére mondjuk valahol Afrikában több mint egy falu bevétele?
Nagyszerű, hogy az ismerősöd illegálisan élt és dolgozott kint, büszke lehet magára.
Épeszű ember viszont minimum felkészül, amihez ALAP a nyelvtudas, van némi józan paraszti esze -képes önállóan kérni egy munka hirdetési oldalt: ja, hogy ez is csak akkor megy, ha beszéli a nyelvet, ugye....És nem gondolja azt, hogy külföldön kolbászból van a kerítés is.
" Ja, és képzeld el, hogy az én egyik családtagom MINIMÁLIS angollal (alapfokú) kiment New York-ba, és kint élt egy évig."
"Nem a képzeletem szüleménye, talált munkát...azóta hazajött, mert lejárt a vízuma, de akkor is elmondhatja magáról, hogy kint volt egy évig "
"Az tökmindegy, hogy mit dolgozott, de akkor is kiment. És igen, egy mosogatós munkáért is kapott egy olyan fizetést, amiről itthon csak álmodnak"
Többször megfordultam már az USA-ban, de úgy tűnik, hogy sekélyes ismereteim voltak eddig a vízumról, mert nem tudtam eddig, hogy akkora hiányszakma N.Y.-ban a mosogatás, hogy külön kiváltható egy évre a "mosogatói vízum".
De azért lássuk be, hogy sokkal valószínűbb, hogy tévedésből írtál az utazási rovatba, a mese-rovat helyett...
Kedves #14-es és #15-ös! Higgyetek amit akartok, ez a valóságon nem változtat. Nem fogok győzködni senkit. Ha elhiszed elhiszed, ha nem nem. Béke! 😂😂😉🙂👊✌
Ja és előző: Ha annyira tapasztalt vagy, akkor hallgatjuk a te történedet 😂😂
Nem fogod fel, hogy nem létezik egy éves USA vízum wc pucolásra?!!
1. Magyarul egy szó sem igaz a mesédből!!
2. Ezen az oldalon ezzel mindenki tisztában van, ne erőlködj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!