Vannak itt au-pair-ek ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Érdeklődik irántam egy család, szimpatikusak, de szeretném valakinek megmutatni a levelüket, hogy megbízhatónak tűnnek-e. Tapasztalt au-pair segítségét várom.2010. máj. 19. 14:21
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, kedvesek vagytok, hogy nyomon követitek az eseményeket. Nagyon alakul ez az Amerika, tényleg nagyon szimpatikusak és mindenben segítenek. Azt mondták augusztusban kezdhetek. Remélem jól alakul, mert így átgondolva bevállalnám Amerikát. A linket azért köszönöm, még hasznos lehet! :)
2010. máj. 30. 13:45
12/16 anonim válasza:
szia! mi lett veled? mindenn oke?
13/16 A kérdező kommentje:
Igen, mar egy honapja itt vagyok, eppen spongyabobot nezem a gyerkoccel. Koszonom az erdeklodest :) Ez mar a masodik csalad, az elso nem jott be, de eddig itt minden a legnagyobb rendben van.
2010. szept. 28. 17:59
14/16 anonim válasza:
fel tudnank venni a kapcsolatot? Nem konkret segitsegre lenne szüksegem, csak szeretnek kerdezni egy-ket dolgot :)
15/16 A kérdező kommentje:
Irtam. :)
2010. szept. 28. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!