Vannak itt au-pair-ek ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Érdeklődik irántam egy család, szimpatikusak, de szeretném valakinek megmutatni a levelüket, hogy megbízhatónak tűnnek-e. Tapasztalt au-pair segítségét várom.2010. máj. 19. 14:21
1/16 anonim válasza:
Szia!
Hát nem most, de pár éve az voltam Németországban. Münchenben és Frankfurtban is. Ha tudok segítek.
3/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a választ, bocsánat, hogy eltűntem, csak közben a kérdésem aktualitását vesztette, de lett helyette másik. Szóval 18 éves vagyok és nem szeretnék tovább tanulni. Egyetlen lehetőségem az au-pair-kedés és nagyon fontos lenne, 3 héten belül találni nekem befogadó családot. Ezer és egy helyen regisztráltam már, eredmény nélkül. Nem tudtok véletlen olyan "ügynökségről" aki valóban felveszi velem a kapcsolatot és nem csak regisztráltat?
2010. máj. 28. 11:01
4/16 anonim válasza:
Szia! Sajnos ügynökséget nem tudok, én magán úton mentem ki. Kerestem magamnak családot.
5/16 anonim válasza:
hát szerintem ügynökséggel ne nagyon menj... de miéért nem jók az oldalak?? amugy ird be google-ba h au-pair ügynökségek szerintem...
6/16 A kérdező kommentje:
De jó, ti is magán úton mentetek? Most írt nekem egy család, szeretnék ha kimennék és nekem is szimpatikus ők. Amerikában élnek fizetnék a repülőjegyemet segítenek a vízumban is, de azért egy picit félek. Küldtek képeket és tényleg kedvesek az ajánlat is korrekt és nagyon szeretnék menni, de a lehető legkissebb veszéllyel. Mit kérhetnék még ami biztonságot ad nekem? (remélem értitek :) ) Nagyon köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 29. 10:54
7/16 anonim válasza:
na az utolsó vagyok [link] itt vannak oylanok akik már rögtön akarnak au-pairt nézd meg :D
8/16 anonim válasza:
ja és szerintem amerika elsőre tul nagy falat...nem jöhetsz mehetsz haza pl karácsonykor ünnepekor én inkább angliát ajánlom :)
9/16 anonim válasza:
ja és [link] ez jó oldalnak tünik és mondtad h gyorsan kellene au-pair állás és itt vannak azonnalikezdéseel is:D
10/16 anonim válasza:
ja és ha min. hat hónapot tartózkodsz ott akkor ingyenes a közvetítői díj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!