Au pair Angliaban? Bövebben lenn.
Vannak olyan magyar cégek akik au pair állásokat ajánlanak.Hogy mennyire megbízhatóak..nem tudom,
Én Angliában élek,és sokszor az itten angol munkaközvetítő irodákban is vannak ilyen állások.Azokban 100%-an megbízom,mert az angol munkaközvetítő cégek nem kérnek pénzt a munkáért..
Szia!
Ők például nagyon jók és segítőkészek.
Én is először velük próbálkoztam, mert Angliába szerettem volna menni. Kb. 3 nap múlva már jelentkezett az első család, aztán egyre többen. A jogsi csak előny, ezzel úgymond kapósabb vagy. De legyen rutinod is, ne csak jogsid.
Én Svájcba megyek au pairnek, nem ügynökségen keresztül, de teljesen hivatalos és törvényes minden. Átlag fizetés kapok (ami ott az átlag 500 CHF ez kb 130.000 ft). Az angolok lényegesen kevesebbet fizetnek kb. 65-90 font között (ez kb 54.600-75.600 ft). Ott családja válogatja, hogy fizetik egészben vagy beszállnak-e valamennyivel a nyelvsuliba, illetve a kiutazást is csak nagyon kevesen fizetik, szóval ez is a te költséged. Ezek mellett ott van, hogy ők sok házimunkát adnak, pl: vasalás, amit elvileg nem végezhetne az au pair, csak a gyerekek és a saját holmiját vasalhatja. De persze embere válogatja, hogy mennyire használják ki. Az én családom teljesen korrekt, minden hm le van tisztázva, ami nem az én feladatom, nem csinálom. Pl: nem vasalok, ablakpucolás, nagytakarítás. És nagyon sok pluszt kapok tőlük cserébe (pl ők fizetik a kiutam, a nyelvsulim teljes egészében).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!