Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nyaralnál börtönszállodában?

Nyaralnál börtönszállodában?

Figyelt kérdés

Alcatraz San Franciscoban, ahol 1250 dollárért eltölthet bárki egy éjszakát és egy nappalt, kötelező egy órás munkával és egy tál különleges vacsorával. A fizetővendég – bocsánat elítélt – annyit megválaszthat, hogy a szabadban vagy bent kívánja elvégezni az egy órányi munkát.

Hasonlóan a stockholmi Langholman börtön celláiban is megszállhatnak azok az eszement adrenalin vadászok, akik egy vagyonért nem csak cellát, hanem rabruhát is bérelhetnek, sőt, egy nagyobb vagyonért cserébe lehet szökési kísérletet tenni, igazi üldözéssel a rabőrök elöl.

[link]

2010. máj. 15. 20:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Csokis-Fánk Judit, Bátonyterenye, Rántotthús utca 23. :))
2010. máj. 16. 00:19
 12/19 anonim ***** válasza:

Leszek én is nass őr :S

De ha édesség evésen kaplak odacsapok :D

2010. máj. 16. 00:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem Bátonytarhonya?
2010. máj. 16. 00:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Akkor most ketten jöttök? :)) Dupla öröm. Egyikőtök felügyel, a másik lesz a személyi edzőm :))

De, de Bátortarhonya, csak elgépeltem a nagy sietségben :))

Kérdező, bocsi, hogy beleoffoltunk a kérdésedbe! :(

2010. máj. 16. 00:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Én már voltam, bibibííí
2010. máj. 16. 07:49
 16/19 A kérdező kommentje:
nem baj az offért:D utolsó tapasztalatok?
2010. máj. 16. 11:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Nyaralnák ám. :D Ha több pénzem lenne, mert ennyiből már kiférne jócskán egy nyaralás :D
2010. máj. 16. 20:53
 18/19 anonim ***** válasza:

De minek adsz ki ezért pénzt?

Bemész az első OTP-be, elrikkantod magad, hogy pénzt vagy életet, aztán megvárod a rendőröket. Hopsza, több évi börtönnyaralás, ingyen és bérmentve. Hogyha közben le nem puffant a biztonsági őr.

2010. máj. 16. 20:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha ingyen lenne, én simán elmennék, de ennyi pénzért soha! Hülyeségnek tartom ebből üzletet csinálni, azt meg pláne, hogy sokan be is fizetnek ilyenre! :O Amúgy buli lehet, tényleg kipróbálnám, ha nem két havi fizetésem menne rá! :D
2010. máj. 17. 11:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!