Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Aki egyedül utazik (írja meg,...

Aki egyedül utazik (írja meg, hány éves és nő vagy férfi) merre szokott utazni és a szállodát hogy oldja meg? (Legtöbb helyen alapból 2 személyre számolják a szállást)

Figyelt kérdés
ma 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
34 Ffi, egyedul szoktam utazni, a szallodat alltalaban a booking-on szoktam foglalni, de megnezem kozvetlenul a szalloda jonlapjan is, nem egyszer olcsobb kozvetlenul foglalni
ma 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Most 35 vagyok (férfi), már nem jellemző, hogy egyedül utazok, de 25 és 30 között nagyon sokat utaztam egyedül. èn is Booking-on foglalok/foglaltam, be lehet írni, hogy 1 személyre keresel szállást. Ill. akkoriban többnyire hostel-ekben szálltam meg, ahol az ágy után fizetsz. Àzsiában jártam, a Kaukázusban és Dél-Amerikában.
ma 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem ezt a "szállodát hogy oldja meg" felvetést. Nyilván úgy, hogy egy személyre foglalok. Amúgy egyedül legtöbbször maradok Európán belül.

39N

ma 16:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Vannak egyszemélyes szobák is (nem mindenhol). Ahol nem, ott is olcsóbb egy személyre a szoba, az tény hogy nem a fele.
ma 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 egy csomó helyen semmivel nem olcsóbb a kétágyas szoba egy személyre :(
ma 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:
36N. Évente 2x az USAba utazom munkaügyben, ilyenkor céges rendszeren keresztül foglalok hotelt, ezt a cég fizeti. Évente 2x Magyarországra utazom (külföldön élek), de nem szeretek ilyenkor senkinél sem aludni, bérelni szoktam magamnak egy kis egyszemélyes Airbnbt. + Évente 1-max2x elmegyek valahová Európán belül egy hosszú hétvégére, ilyenkor is bérlek maganak egy kis lakást vagy Airbnbn vagy Bookingon keresztül.
ma 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!