Melyik típusú nyaralást részesítitek előnyben az tengerpartit vagy hegyi túrázós, kirándulósat?
Attól függ mi a cél. Egy aktív mozgásos kikapcsolódás. Vagy egy semmittevös, pihenés.
Mi sokszor kirándulunk hétvégeken is, és a munkánk is megerültetö, így tengerparton van év 2 hetünk igazán pihenni.
Külföldön vagy itthon kirándultok inkább?
Azt mondjátok, hogy alapvetően mindegy csak menjünk valamerre?
Én a 3 az 1-ben híve vagyok. Egy kirándulás úgy az igazi, ha van benne
-tengerparti napozás/ lustulás/ úszás
-túrázás
-városnézés
Egy 10 napos kirándulás nagyon monotonná vállna nekem, ha minden egyes nap csak az egyiket csinálnánk.
Szemely szerint az alpokat szeretem a legjobban. Lehet, azert, mert ott születtem es nöttem fel, de akar motorozni, turazni (telen pedig sielni) ott elvezem a legjobban.
Par evente azert ellatogatunk a tengerpartra is, mert baratnöm szereti, de nekem szemely szerint a homokos, palmafas kepeslap idill nem izgato (a 30 fok feletti hömersekletert sem rajongok). Ha mar tengerpart, akkor inkabb valami kulturalissal parositva, mint varosnezes, kirandulas, muzeumok stb. Uszni pedig szinten a hüvösebb, edes-vizeket reszesitem elönybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!