Ki, hova, mennyiből, mikor megy nyaralni?
Mult nyaron baratnöm leserült, ezert csak kisebb kirandulasok fertek bele a környeken.
Iden viszont kicsit komolyabb turat tervezünk.
Eszak-nyugat olaszorszagba megyünk ketten motorral, onnan pedig Monacoba, onnan Del-Francia tengerparti varosait nezzük meg: Nizza, Cannes, Marseille es vegül Avignon.
Kb. ket hetet szanunk ra. Mivel nem tudjuk meg, hogy hol mennyire tetszik, mennyi idö alatt nezzük meg a föbb latnivalokat, valamint motorral azert az idöjaras is szamit, nem tervezzük elöre, hol, mikor es mennyi ideig szallunk meg. Összesen (üzemanyagot, szallast... mindent beleszamolva) olyan 3.500 Eurobol szeretnenk kijönni. Ha tudunk, persze kevesebböl. Nagyon soknak tünik, de föszezonban nagyon nehez elfogadhato aron talalnunk szallast.
Mi eppen Irakban vagyunk 3 hetre, repjegyel egyutt kb £2000
Nyaron megyunk Magyarorszagra is, nem tudom az mennyi lesz, de valszeg joval kevesebb.
Idén egy olcsó hosszúhétvégét tervezünk Olaszországban (kb.60.000/fő lesz), egy hétvégés kiruccanást az Alpokba és télre még egy hétvége van betervezve a prágai karácsonyi vásárra.
Jövőre szeretnénk egy nagyobb nyaralást majd valószínűleg, ezért idén inkább spórolunk. Általában évi 1 nagyobb és 1-2 kisebb nyaralást szoktunk szervezni, most 3 kicsi lesz, ez van :)
#9: amikor egyedül megyek, en is sokkal rugalmasabb vagyok. Egy-egy motorostalalkozo vagy hegyi tura alkalmabol teljesen elvagyok egy satorban is.
Most is felvetettem, hogy nem viszünk -e inkabb satrat magunkkal, mert max a fele összegböl megoldanank a nyaralast. Attol eltekintve, hogy a motoron korlatolt a rakodasi hely, igaza van baratnömnek abban, hogy nem egyetlen egy helyre megyünk, ahol elvagyunk ket hetig, hanem több varosban egymas utan. Rengeteg idö menne el azzal, hogy leszedni es masnap ujra felallitani a satrat. (A mittudomen hany masodperces sator nem opcio, mert az csomagoltan egy ormotlan nagy kör, amit motoron nem lehet normalisan rögziteni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!