Akik Horvátországba apartmanba járnak nyaralni gyerekekkel, mennyiből jönnek ki? Kaját mit és mennyit visztek? Ti főztök?
Köszi. Én sem szokok főzős helyre járni, de lehet az idén csak ilyenre fogja futni.
2-es. És tudnál linkelni esetleg hogy hol voltatok? Utazási irodától vagy ti foglaltatok? 350 euró az tényleg nem vészes, én 700 körül tippeltem.
Az ár csak az igényeidtől függ.
Ha távolodsz a vízparttól, a főszezontól és a nívótól, úgy egyre olcsóbb.
Természetesen a főszezoni időszak és a vízparti apartman a legdrágább.
Az valóban a te általad kalkulált ár környékén lesz.
Mi ahová járunk, ott pl. szezontól függően 50 és 90 Euro között van csak az ára az apartmannak egy egész 4fős családnak.
Persze ez új építésű, modern és közvetlen vízparti!
(Mi nem is mennénk amúgy víztől távoli apartmanba.)
2:
Vodice-be voltunk parttól kb 800m -re.Nagyon hússzú és nagy tengerpartja van és szép is.Kint szoktak állni az utcákon az apartmanosok vagy a kertjükbe és lehet velük beszélni.Mentünk az utcákon és találtunk egy ilyen tudakozót,hogy hol vannak szabad apartmanok.Mutattak párat.És döntöttünk.
[link] itt is van sokféle.Leíják az árat hogy melyik hónapban mennyi egy éjszaka.Ha érdekel ez a Vodice akkor eltudom küldeni az elérhetőséget ahol voltunk.Nagyon kedves,segítőkész tulaj lakik a földszinten.Egy szobában elfértünk,1 franciaágy és 1 kiságy és egy összecsukható ágy,Konyharész, fürdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!