Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Aki egyedül szokott utazgatni...

Aki egyedül szokott utazgatni nem rossz hogy egyedül megy?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 10. 05:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Néha szoktam egyedül menni -kényszerből-, mert éppen senkit sem találtam aki eljönne velem. Vagy nem érnek rá, vagy nincsen pénzük, vagy nem érdekli őket az adott régió.

Pl. Most húsvétkor is leugranék az Adriára, csak nincsen kedvem egyedül menni.

40/f

2017. ápr. 10. 20:44
 12/12 Márciuska ***** válasza:
Én egynapos utakra szoktam csak egyedül meg, meg például színházba, pont azért, amit már előttem is írtak: ha mással mentem, mindig nekem kellett lemondanom valamiről, azért hogy a másiknak jó legyen, illetve eleve el sem indultunk, mert nem találtam olyan embert, akit ugyanaz érdekelne, mint engem, és ugyanazt akarná megnézni. Én mondjuk városnéző-fotózó sétákra járok, meg erdei tanösvényekre. De ha hosszabb nyaralást akarsz, fizess be társasutazásra! Akkor eleve ott az idegenvezető meg a csapat és nem leszel egyedül, a pár óra szabadidőben meg arra mehetsz, amerre akarsz, akár egyedül, akár valamelyik utastárshoz hozzácsapódva. Nagyon sok ilyen társasutazáson voltam, és szinte mindig volt egy-egy ember, aki így, egyedül fizetett be az útra.
2017. ápr. 16. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!