Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik európai ország vagy...

Melyik európai ország vagy országok azok, ahová soha többé nem térnétek vissza, a rossz tapasztalatok miatt?

Figyelt kérdés
2017. márc. 29. 03:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ország aligha van ilyen de Marseille-be nem vágyom vissza valahogy.
2017. márc. 29. 19:30
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen, pedig én is sok helyen jártam, a Kaukázustól a Balkánon át Portugáliáig. Minden hely érdekes volt valamiért. De ha sorrendet kéne állítanom, akkor Bulgária volt számomra a legkevésbé érdekes, azonban ott csak a tengerpartot láttam. Az ország hegyvidéki részét, valamint Szófiát még vissza fogok menni megnézni.
2017. márc. 29. 21:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Egyetértek az előttem szólókkal, London és Párizs (meg úgy ámblokk Franciao. sem) nekem sem a kedvenceim. Én még hozzátenném Frankfurtot, Nápolyt és Berlint is.
2017. márc. 29. 22:07
 14/20 anonim ***** válasza:

Én is inkább azt mondanám, hogy vannak helyek ahová nem mennék vissza, de az országba bármikor.

Csatlakozom a többiekhez: jó magam sem szívesen megyek Londonba. Angliában élek, és ha fel is megyek Londonba akkor csak azért mert múzeumba vagy valahová konkrétan akarok menni. Jó ha ez 4-5 havonta előfordul. 1 nap akkor bőven elég.

Párizs is olyan város amire azt mondom, hogy "egyszer nézhető" Ott voltam, ennyi elég is.

Ugyanígy vagyok még Phuket szigettel. ott voltam, és köszi de nem hiszem, hogy újra elmegyek oda.

2017. márc. 29. 22:13
 15/20 A kérdező kommentje:
Ne már???? Mi a bajod Thaifölddel?
2017. márc. 29. 22:15
 16/20 anonim ***** válasza:
Thaifölddel semmi bajom. Imádom, és már többször voltam, meg megyek is. Konkrétan Phuket nem jött be. Kaotikus közlekedés. Iszonyú mennyiségű turista. Azok között is rengeteg orosz turista. Sokszor olyan érzésem volt, mintha egy orosz városkában lennénk, mert csak oroszt hallottunk, és mindenhol orosz nyelven volt kiírva minden. Még az éttermekben is orosz étlapot kaptunk mert azt hitték mi is oroszok vagyunk. Kicsit zavaró volt a sok muszlim is. Mondjuk khoi Samui és Chaing Mai, Bangkok után Phuket nem jó választás. De maga Thaiföld imádni való ország. Ja és Phuket kezd belerokkanni a turizmusba. Minden erről szól, már alig van olyan terület ahol ne építsenek vagy ne lenne már szálloda.
2017. márc. 29. 22:32
 17/20 A kérdező kommentje:
Jártam már Thaiföldön, és én is imádtam. Igaz csak Bangkokban, de nem véletlenül hívják a mosoly országának. Tényleg mindenki mosolyog, és nem olyan megjátszósan mint az angolszász országokban szokták, hanem őszintén. Vietnám is nagy kedvencem, azt is ajánlom neked. Nem vagyok oda Ázsiáért, de ebbe a két országba bármikor visszamennék. Japán még nagy álmom, de nagyon drága... talán majd egyszer. Ami pedig az orosz turistákat illeti.... egyet értek veled maximálisan. Sajnos vannak helyek amiket mára teljesen kisajátítottak. Sajnos az orosz mentalitás meg se nem csendes se nem toleráns, így próbálom elkerülni őket.
2017. márc. 29. 22:50
 18/20 A kérdező kommentje:
Orosz turistákkal nekem Egyiptomban gyűlt meg a bajom. A szálloda ahol laktunk, tele volt oroszokkal. Egész éjszaka ricsajoztak, nem igazán figyelnek oda a rendre, a "nem kérünk takarítást" táblánkat folyton leszaggatták. Rengeteget ittak, ezért este a folyosóra nem lehetett kimenni anélkül, hogy ne láttunk volna legalább két részeg oroszt. Sajnos Hévizet is az oroszok tették tönkre. Előtte rengeteg német és nyugat-európai járt ide, ma már szinte csak oroszok.
2017. márc. 29. 23:06
 19/20 anonim ***** válasza:

OFF

Hévízen azért maradtak el a németek, osztrákok, mert már nem kaptak beutalót (előtte a német/osztrák tb. fedezte a külföldi gyógykúrákat is). Valamivel pótolni kellett őket.

És hogy a kérdésre is válaszoljak: nekem Görögország, Bulgária nem nagyon jött be, bár vannak szép helyek, az egész összbenyomás nem volt jó. Párizsba sem vágyom vissza különösebben, viszont Londont kifejezetten szeretem.

2017. márc. 30. 10:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Ilyen ország nincsen. Konkrét várost talán tudok mondani, Zürich volt nagyon nagy csalódás nekem anno, egy gyönyörű szép országban egy annyira mocskos, szemetes város, hogy először nem hittem el, mikor megláttam, azt hittem, ez valami vicc. Persze ha ugyanezt Kelet-Európában látom, nem lepődök meg, csak Svájcban ez illúzió romboló volt. Viszont mégis elképzelhető, hogy járni fogok ott, a reptér miatt, ha valami más helyet célzok meg Svájcban.
2017. márc. 30. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!