Hosszú buszút Londonba a fél osztállyal?!
Figyelt kérdés
Sziasztok!Hamarosan(kb)1hónap múlva angliába megyünk busszal.
Az út 24órás lesz és 4óránként állunk meg.
Amugy ha valakit erdekel emeletes busszal megyunk :)
Pl.:Kulfoldon ahol megallunk az Ausztria Belgium es Franciaorszag lesz(ha jol emlekszem)
Baratnommel fogok ulni es elterveztuk,hogy nezunk majd filmet,de az csak par oras ,,program" tippek,hogy miket csinaljunk?
Olvasni nem fogunk a buszon mert attol rosszul vagyunk alapvetoen meg nem vagyunk hanyosak meg rosszulletesek a busz ut alatt.
De ilyen hosszu buszutam soha nem volt meg...
Illetve ejszaka,az alvas szempontjabol tippek??
Illetve milyen kajakat vigyek?(edeset nem fogok mert enyhen fruktoz erzekeny vagyok)
Tippek tanacsok johetnek batran!❤
Elore is koszonomm❤
2017. márc. 27. 22:38
11/11 anonim válasza:
Ha fent is ülsz nem baj, csak ne legelől ahol az ablak van. Én 20 perc után hülyét kapok amikor ott ülök. 24 órát el sem tudnám képzelni. Ott a legkényelmetlenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!