Hosszú buszútra túlélő tippek?
Zene, könyv, film - amivel le tudod magad kötni útközben.
Enni-, innivaló!
Fényképező (útközben is lehet szép képeket csinálni).
Én még csak 12 órás busz/autós utakon voltam, ennyi elég lesz. Nálunk a zene ment egész úton és vagy nézelődtünk vagy aludtunk.
Probálj meg aludni utközben. Vigyél olvasnivalót. Engem leköt a táj is álltalában, nézelődj sokat.
3 óránként szokás technikai szünetet tartani. Ilyenkor mozgasd meg magad, levegőzz és persze akkor is probáld meg elintézni a folyó ügyeid ha per pillanat nem érzed úgy.
Én egy éve voltam busszal Franciaországban.
Mindenképp legyen nálad kispárna és takaró.
Nekem egyáltalán nem volt vészes az út, sokat beszélgettem, ismerkedtem és aludni is tudtam. Több filmet is néztünk útközben, a buli is elkezdődött már odafelé.
Ami nekem még nagyon jól jött fogkefe, fogkrém, mert hajnali, reggeli megálláskor szuper jó érzés volt fogat mosni, teljesen felfrissített. Illetve kis törölköző, fésű, nekem sokat javított a komfort érzetemen.
Gondold végig milyen ruhában utazol. A tréning nagyon kényelmes, de én nem szeretem. Lány vagyok, úgyhogy harisnyában és egyberuhában utaztam, nekem ez így nagyon kényelmes volt.
Az útra jól jött a kockára vágott alma, uborka. Sokkal jobban esett mint pl. egy szendvics.
Én már többször is utaztam 15-6 órát. Mindig nagy segítség volt, hogy barátnőm mellettem volt, lekötöttük egymást, illetve mozogni, helyezkedni is kényelmesebb volt így. Próbálj aludni mindenképp, ehhez vigyél kispárnát. Vigyél filmet, zenét, könyvet, esetleg rejtvényújságot (én sudokuzni szoktam). Fényképezd, nézd a tájat. Túlélhető! A folyadékbevitelre figyelj oda, annyit igyál, amennyi biztosan szükséges.
+1 tanács: Vedd le a cipőd, vagy kapásból papucsban indulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!