Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Korfut néztük ki nyaralás...

Korfut néztük ki nyaralás helyszíneul, azon belül Sidari vagy Moraitika lenne az úti cél, kisgyerekkel mennénk. Június vége szeptember eleje ami leginkább szamitasba jöhet. Ki melyiket ajánlja? Többi lent

Figyelt kérdés
Érdemes e ilyenkor menni, Mikor érdemes menni amikor nincsenek esőzések és viszonylag meleg a tenger?

#Korfu #Moraitika
2017. márc. 15. 20:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Apraost nézd,kb 40km.

Csakis repcsi,busszal 26-28 óra! :) Az kegyetlen!

Az,hogy van elhagyatott épület,hát az egész sziget tele van vele,nem csak Benitses! Görögben ez nem újdonság!

Sünike a köves részeken van.

Benitsesben "saját" szállásom van,ha máshová megyek booking,hotel.com vagy fb.Fb rákeresel amit kinézel,ha ott vannak,olcsóbban adja mint booking.

Apartmanok aránylag jól fel vannak szerelve,de főzni is csak ásványvízből szabad!

Wc papírt csak a kukába,mert dugulást Ti fizetitek! :)

Hirtelen ennyi.Jaa,repjegy már megvan?

2017. márc. 31. 01:03
 22/29 A kérdező kommentje:
A, meg nem vettem meg a Ryanairnel szeretném de ott kéne persze ahol a legolcsobb. Privátban van szállás ajánlatod esetleg? De ha nem akarod akkor sem probléma :)
2017. márc. 31. 08:37
 23/29 A kérdező kommentje:
Őszintén? Sidarit lehet higy el kell engednem mert bookingon ami lett volna nekünk jó árban azt elvittem, Moraitika szintén, esetleg még Benitses illetve Kalamaki lehet. :) Hülyen hangzik de az emlitettek közül melyik lenne nekünk "praktikusabb", mivel gyalogosan leszünk, úgy értem repülő és utána transzfer, nyaralásbol meg láb busz:)
2017. márc. 31. 08:40
 24/29 A kérdező kommentje:
Egyébként jól láttam a videókon hogy Benitses sekelynek sekély, de azért nem 100 méteren át és gyereknek hirtelen mélyül?
2017. márc. 31. 08:41
 25/29 A kérdező kommentje:
Apraoson láttam szállást, viszont 2 felnőtt 1 gyereknek csak 1 francia ágy van. Nekünk még olyan kéne ahova be lehet még egy nagy ágyat tenni.
2017. márc. 31. 09:11
 26/29 anonim ***** válasza:
Küldtem privit! :)
2017. márc. 31. 10:04
 27/29 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,neked olyan igényeid vannak,amivel nincs is probléma,de az árban ez megfog látszani.Ahogy kiveszem szavaidból,te 150 ezerből 3 főre cakk-pakk megakarnád oldani,de úgy,hogy km-eken át sekély legyen a tenger,az is homokos,egy nagy bazi apartman legyen,gyönyörű városban és minden a szátokban legyen,mert áldozni nem akartok semmire! Szerintem maradjatok a Balatonnál! Kismillió gyerek van itt a szigeten,egyikre sem jelentett veszélyt a tenger,szülői felügyelettel semmi gond nincs,még ha nem is a legsekélyebb. Gondold át ezt mégegyszer.
2017. márc. 31. 14:14
 28/29 A kérdező kommentje:
Szerintem egyáltalán nem nagy igény a sekély, homokos part, és ki beszél bazi nagy apartmanrol? Bár 3 ágy nen tudom mekkoraban fér el.. :) Ha megengeded majd eldontom én hogy a Balatont vagy mást választok.
2017. márc. 31. 14:20
 29/29 A kérdező kommentje:
Szerinted egyébként mennyi a reális összeg? ÉS igen legyen minden a szankban nyilván ez nem is kérdés nem fogok kilométereket gyalogolni egy kozertig, vagy étteremig. :) Ha és a part se legyen messze. :D
2017. márc. 31. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!