Korfut néztük ki nyaralás helyszíneul, azon belül Sidari vagy Moraitika lenne az úti cél, kisgyerekkel mennénk. Június vége szeptember eleje ami leginkább szamitasba jöhet. Ki melyiket ajánlja? Többi lent
Apraos-Kalamaki ,naa ott tényleg lassan mélyül,gyalogolhatsz jó pár métert mire derékig ér! :)
Ha csak pihenni akartok,menjetek Sidariba. De ha minden nap csavarogni,bejárni a szigetet,akkor nem jó választás.
Google barátodon végig tudod nézni a partokat,vannak képek,fürdőzőkkel is,talán segít!
Kb : 10x voltam Benitsesben,nekem bejön,de ha homokra vágytok,ne oda menjetek!
Ugye nem irodával mentek?
Én nem voltam elájulva Paelotól. :) Kalamaki homokos,nagyon széles és aránylag hosszú a partja. Az valóban kisgyerekeseknek való!
Benitsesben csak a part kavicsos,de apró az is. Igen,egy kis falú,de megtalálható minden ami szükséges és onnan egyszerű eljutni busszal /6-os/a fővárosba.Közel van a híd is,ahonnan nézhetitek a le-felszálló gépeket,ahogy a fejed felett pár méterre elsuhan! :)
Moraitika-Messonghy nagyobb települések és egybeépült a két falú.Ott is voltam jó párszor,nekem az is tetszik,ott is nagyon-nagyon apró kavicsos,inkább homoknak mondanám.
Irodával nem szabad menni,taxi 30 euroért elvisz Benitsesbe,Sidari 60.
Májusra most máshol van lefoglalva nekem,pedig Korfun szoktam kezdeni! :) De nem hagyom ki az éven sem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!