Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Korfut néztük ki nyaralás...

Korfut néztük ki nyaralás helyszíneul, azon belül Sidari vagy Moraitika lenne az úti cél, kisgyerekkel mennénk. Június vége szeptember eleje ami leginkább szamitasba jöhet. Ki melyiket ajánlja? Többi lent

Figyelt kérdés
Érdemes e ilyenkor menni, Mikor érdemes menni amikor nincsenek esőzések és viszonylag meleg a tenger?

#Korfu #Moraitika
2017. márc. 15. 20:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Apraos-Kalamaki ,naa ott tényleg lassan mélyül,gyalogolhatsz jó pár métert mire derékig ér! :)

Ha csak pihenni akartok,menjetek Sidariba. De ha minden nap csavarogni,bejárni a szigetet,akkor nem jó választás.

Google barátodon végig tudod nézni a partokat,vannak képek,fürdőzőkkel is,talán segít!

Kb : 10x voltam Benitsesben,nekem bejön,de ha homokra vágytok,ne oda menjetek!

Ugye nem irodával mentek?

2017. márc. 30. 19:48
 12/29 A kérdező kommentje:
Igen Paleon a leghidegebb oda nem megyünk, de a legszebb is állítólag. :)
2017. márc. 30. 21:18
 13/29 A kérdező kommentje:
Képzeld el nagyon kiakadt ám milyen irodaszerek árak vannak.. Viszont néztem repülőjegyet de addig vacakoltam míg az olcsó Sidari helyek elfogytak a bookingon
2017. márc. 30. 21:20
 14/29 A kérdező kommentje:
Benitsesben bent a vízben homokos csak a part kavicsos?
2017. márc. 30. 21:20
 15/29 A kérdező kommentje:
Viszont Benitses egy kis falu állítólag mi nem valószínű hogy berelnenk kocsit egyébként sem.
2017. márc. 30. 21:23
 16/29 A kérdező kommentje:
Amit írtál Kalamakin milyen a part?
2017. márc. 30. 21:24
 17/29 anonim ***** válasza:

Én nem voltam elájulva Paelotól. :) Kalamaki homokos,nagyon széles és aránylag hosszú a partja. Az valóban kisgyerekeseknek való!

Benitsesben csak a part kavicsos,de apró az is. Igen,egy kis falú,de megtalálható minden ami szükséges és onnan egyszerű eljutni busszal /6-os/a fővárosba.Közel van a híd is,ahonnan nézhetitek a le-felszálló gépeket,ahogy a fejed felett pár méterre elsuhan! :)

Moraitika-Messonghy nagyobb települések és egybeépült a két falú.Ott is voltam jó párszor,nekem az is tetszik,ott is nagyon-nagyon apró kavicsos,inkább homoknak mondanám.

Irodával nem szabad menni,taxi 30 euroért elvisz Benitsesbe,Sidari 60.

Májusra most máshol van lefoglalva nekem,pedig Korfun szoktam kezdeni! :) De nem hagyom ki az éven sem! :)

2017. márc. 30. 22:33
 18/29 A kérdező kommentje:
Szégyen gyalázat de nem tudtam megallapitani higy az említett Kalamaki hova is esik valójában. Korfu repülőtértol kb hány km? Szállást bookingon kívül hol nézzek?
2017. márc. 30. 22:50
 19/29 A kérdező kommentje:
Nagy a dilemma. Ami biztos ha Korfu mellett döntünk csakis repülővel megyünk innen kéne eljutni "valahová". Ami még számít a kajalasi lehetőségek, tiszta, szép város, pl Benitsesrol olvastam hogy vannak elhanyagolt épületek. Mivel nem lenne felpanzio, ezért magunknak kéne megoldani a napi háromszori kaját.
2017. márc. 30. 22:54
 20/29 A kérdező kommentje:
És ha nem muszáj sunokkel se szeretnék túlzottan barátkozni ha nem muszáj. :) Elvileg a homokos partokon úgy tudom nincs kérdés higy az aprokavicsos részeken ott tanyáznak - e..?
2017. márc. 30. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!