Olaszország időjárása szeptember közepe?
Sziasztok, érdeklődöm aki járt már szeptemberben olaszországban milyen idő volt? Velencétől 40 km-re megyünk (nem tudom melyik város) érdekelne lesz e strandidő. Tudtommal a tenger az még elég meleg ilyenkor, no de a levegő? :D
Neten próbáltam előrejelzést keresni, de mindenhol ilyen 20-24 fokot láttam. Ismerősöm szerint bőven meleg lesz ott, de nekem a 24 fok az már csak a jóidő kategória, nem épp a strandidő :D
Tapasztalatok? Előre is köszi :) Szept 17-21.
Nézegetem, de egyenlőre csak 15-ig mutatja :S
És jogos és tudom is, hogy nem egyforma, csak gondoltam aki járt ott azt tudja mennyire strandidő ez.. .gondolok én arra, hogy 24 fokot lehet ott másképp érzi kicsit az ember melegebb hidegebb stb .. mégis csak tenger melletti területre megyünk. Mint, ahogy itt se mindegy, hogy száraz vagy fülledt meleg van. :) Nem jártam még Olaszországban nem tudom ott milyen.
Szuper időnk volt :) 27-28 fok, de a 24 fokban is strandoltunk :) Reggelente hideg volt, de 10-11 köürl már rendesen melegünk volt :)
Szép napot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!