Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ki hová megy nyaralni a...

Ki hová megy nyaralni a nyáron? Van valaki aki egyedül indul neki?

Figyelt kérdés
1 vagy 2 hétre mégy-mentek? Hotel-apartman?
2017. jan. 29. 21:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!Szerintem mi rokonlelkek vagyunk! :) Én is utálom a telet,és már nagyon várom a nyarat!

Én egy spanyolországi utat tervezek egy barátnőmmel,közben útba ejtjük odafelé Németországot,visszafelé a másik útvonalon Olaszországot,ha minden jól megy majd! :) Kocsival fogunk menni,így úgyis mindenképpen meg kell állnunk!Már erre gyűjtök ettől a hónaptól!Remélem a barátnőmet elengedik a munkahelyéről erre az időre,és azt is,hogy egyébként is összejön az út!Már évek óta nagy vágyam Spanyolország. :) Valószínű panzióban,apartmanban szállunk majd meg,a pontos időtartamot még nem tudjuk,mert ugye az út alapból is sok idő.

Te mit tervezel kérdező?:) Hova mész,kivel,mennyi időre,hol szállsz meg?Engem minden érdekel,ha nem gond! :)

2017. febr. 3. 11:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ja igen,bocs,írtad,hogy egyedül mész,hirtelen nem ugrott be.Biztos ez?Szerintem valakivel csak jobb menni,nem?:)

2017. febr. 3. 11:56
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyszerű utat tervezel!:) Kicsit húzós lesz,de ha felváltva vezettek vagy éjszakára megálltok valahol aludni,akkor kibírható!

Autóval azért jó,mert könnyen tudtok közlekedni,nem kell egy hétig egy helyben maradni,két naponta kereshettek másik szállást,akár hostelben is,ami költséghatékony!

Nézegettem Kanárit most én is,de lehet maradok Korfunál,oda már hazajárok! :)

Busszal 1000%,hogy nem megyek,egyszer voltam,életem legnagyobb hibája volt! Szörnyű,nagyon hosszú,26-27 óra alatt értünk oda! Egy éven többször szoktam menni,de most lehet összevonom és megyek hosszabb időre,de min.2hét.

Igazából engem jobban érdekel a pihenés,napozás mint a múzeumok! :)

Biztos jobb ha van útitársad,de nekem nincs olyan akivel szívesen ellennék több mint egy hétig bezárva egy szobába.

Próbáltam már kétszer,nem igazán nyerő,tök jól elvagyok egyedül,nem kell senkihez alkalmazkodnom.

Nagyon rossz helyre születtem,ezt már régen tudom! :)

Számomra a téli hónapok kínzás és igazán lehetne egy tengerpartja kicsiny országunknak is... pálmafákkal! :) :) :)

2017. febr. 4. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!