Van itt olyan aki egyedül jár nyaralni külföldre?
Én egyedül szoktam nyaralni járni, de nem azért, mert nincs senkim. Általában kitalálom, hogy mit szeretnék, és kicsi rá az esély, hogy találok valakit az ismerőseim közül, aki pont akkor, pont ugyanígy akar nyaralni menni. (Mivel ezek nálam igen intenzív utazgatásos városlátogatások, napi 10-12 óra gyaloglással, hostelben alvással, több városba való elutazással...)
Szóval a legegyszerűbb elmennem egyedül, és ott helyben társaságot keresni. Ez nem is nehéz amúgy, ha az ember hostelben lakik. Imádok így nyaralni járni. :) Már rájöttem, hogy sokkal jobb, mint együtt menni másokkal, és állandóan alkalmazkodni, adott esetben összeveszni...
29/N
Én is szoktam egyedüli utazni társ/társaság hiányában, de inkább rövidebb, 2-3-4 napos városnézésekre. Tipikus nyaralóhelyen azt hiszem unnám magam 1 héten át.
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!