Ki hová megy nyaralni a nyáron? Van valaki aki egyedül indul neki?
Figyelt kérdés
1 vagy 2 hétre mégy-mentek? Hotel-apartman?2017. jan. 29. 21:05
1/13 anonim válasza:
Én most megyek február elején meleg helyre (La Gomera) 10 napra. Elegem volt a hidegből. Tavasszal 5 nap Róma már fix, a nyarat még nem tudom.
2/13 A kérdező kommentje:
Egyénileg szervezted? Egyedül mégy?
2017. jan. 29. 21:26
3/13 anonim válasza:
2en megyünk, eddig mindent egyénileg szoktam szervezni, most viszont találtam egy nagyon jó ajánlatot amiben szállás és repülő is van transzferral.
4/13 A kérdező kommentje:
Szuper! :) Én is egyénileg szervezem,irodával felárat kérnek ha egyedül megyek! :(
De ketten is olcsóbb sokszor egyéni szervezésben..
2017. jan. 29. 21:50
5/13 anonim válasza:
Nem tudom még, de Grúziába nagyon szeretnék nyáron elmenni. Párommal mennék, hotelba.
6/13 anonim válasza:
Hat en azsiai utat tervezek vagy egy egyszeru gorogot. Lehet egyedul de lehet majd osszefutok par haverral. De az is lehet, hogy sehova nem megyek mert mar most olyan faradt vagyok, hogy nyaron inkabb csak aludni fogok.
7/13 anonim válasza:
Kanada, másfél hét. Egyedül megyek, egy barátom fogad kint.
8/13 anonim válasza:
Valószínűleg a Balatonra, vagy más vízpartra. Kicsik még a gyerekek, messzebb majd talán akkor megyünk, ha már ők is értékelni tudják. Pancsolni meg tökéletes a Balaton is. Családosként már a félpanziós ellátást keresem, korábban nem volt gond, ha önellátónak kellett lenni.
10/13 A kérdező kommentje:
Ohh,Grúzia szép,a fotókból ítélve! :) Ázsia engem is vonz,de egyedül oda nem mernék elindulni!
Kanada sem a szomszédban van,van nekem is ismerősöm ott!
Balcsi nem vonz,persze megértem ha gyerekekkel ez megfelelő egyelőre,de Én úgy vagyok vele,annak az árán simán elmegyek egy Görög szigetre.
Kedves utolsó,majd jövőre akkor,persze ha vágysz rá! :)
Én már nagyon várom a nyarat,kegyetlen a tél! Utálom!!
2017. jan. 30. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!