London vagy New York jobb hely?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 22:18
12/20 anonim válasza:
mindkettő gyönyörű,mindkettőnek megvan a maga hangulata,de ha válsztanom kéne akkor inkább N.Y. City..nemtudom miért..forgalmsabb,több az ember ...őrültebb város,talán..
13/20 anonim válasza:
Szerintem aki mindkét helyen volt az Londont választaná, legalább is a barátaim így vannak ezzel. De New Yorkban is csak az emberekkel van gond, nem a várossal.
16/20 anonim válasza:
Nincs olyan ,hogy jobb hely.
Mint itt is látod a fele szerint NY a másik fele szerint London.
Nekem London nagyon nem jön be főleg az eső miatt....
New York viszont tetszik csak nagyon drága....(nem mintha London nem lenne az)
Szóval <3 NEw York <3
17/20 anonim válasza:
Nekem London tetszik, mert európai, esős, hangulatos, sok a látnivaló, és inkább britek mint az amerikaiak :D
18/20 anonim válasza:
Szerintem London én érettségi után odamegyek vagy továbbtanulni vagy dolgozni valamit és maradok is ha tetszik ,bár egyszer voltam ott de attól nem tudom milyen ott élni.
19/20 anonim válasza:
egyértelmű, hogy New York<3
jövőre kimegyek 1 évre és, ha minden jól megy ott fogok tovább tanulni :)
20/20 anonim válasza:
Szia!Egyértelműen London.
Hogy miért?
Azok a hírességek akik New Yorkban élnek általában beképzeltek.
Londonba sokkal több érdekesség van és oda könnyebb is eljutni.Én 2012 szeptemberbe megyek oda és már nagyon várom.
Akiket eddig megkérdeztem mindenki Londonba menne ha tehetné.
És itt dőlt el az egész.
Szóval menny Londonba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!