London vagy New York jobb hely?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 22:18
3/20 anonim válasza:
New York/Nekem/.De azért elég nagy különbség van a kettő között,neked kell eldöntened,hogy melyiknek a hangulata vonz jobban Téged.
4/20 anonim válasza:
Nekem mindenkepp NY tetszik jobban.
5/20 anonim válasza:
London - eső
New York - smog
Egyik se legjobb inkább Miami!
6/20 anonim válasza:
Egyértelműen New York! :) Egyik nagy álmom oda kijutni.
8/20 anonim válasza:
inkább San Francisco, bár ott néha bentreked a szmog, és rosszabb mint NY-ben. Nyújorkba én a 70-es évekbe mennék vissza, mert akkor volt tele kockaformájú autókkal :D
10/20 anonim válasza:
Nekem egyértelműen London.Az én nagy álmom oda kikerülni.:)Amúgy is szeretem az esőt, szerintem van hangulata a ködnek és az egész város ezt árasztja.Valahogy olyan kissé melankólikus, és azt hiszem meglehetősen sok a látnivaló is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!