Angliai munkavállalás - London vagy vidék a jobb?
" hogyha olyan munkát találsz csak ami a minimálbért fizeti csak, vagy esetleg egy kicsit többet, akkor inkább menj kisebb vidéki városba."
Ekkora hülyeséget rég olvastam.
Én vidéki városkában élek,és óránként 10.5 fontot fizetnek.Londonban sose kaptam ennyit,pedig csak egy "gyárban" dolgozom...
London koszos,büdös,és tele van bevándorlókonkurens vendégmunkásokkal.Arról nem is beszélve,hogy Londonban minden drágább mint vidéken..Kezdve a szállástól..
UK, USA = süllyesztő
Min. 5-10 év mélyrepülés garantált (stagflációs depresszió)
Persze ettől még vannak lehetőségek (itt ott)
A nagy gazdasági világválság idején is volt, aki karriert csinált
DE
Ausztrália vagy Dubai, pl. sokkal kecsegtetőbb
UK – pokolian drága és gyakorlatilag csődben van
„Kiút” – bankóprés
infláció
London-ban a lakásbérlés 700 font/hó szintről indul
a határ a csillagos ég
a város belső részén egy vacak szobáért is elkérhetnek 500 fontot havonta (ha kint vagy órákat kell ingáznod)
Szvsz
A közeli Ausztriával/Németo-val is jobban jársz
Pedig ezek nem bevándorló-barát helyek
Én szoftverfejlesztőként dolgozom Londonban, dolgoztam már más városban is, de annyi fizetést még nem kaptam, mint itt.
Igaz, hogy drágább az élet Londonban, de annyiféle szórakozáési, kultúrális esemény van, hogy az hihetetlen. Én is egy aránylag jobb környéken lakom, itt rend van és nyugalom. Személy szerint nekem London a világ legjobb városa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!