Akik csak random utazgatnak, honnan van pénzük?
Fejtsd ki kèrlek:
Diákokra gondolsz? Vagy mar felnőtt egyènekre? Mert nem mindegym
Mi is állandòan utazunk, pedig nincs szülő aki ad, ès nem keresünk átlag felett.
De manapság egy utazás nem sok..
Pl Prágában voltam nemrèg, 15 ezer ft-èrt 3 èjre egy fullos hotelben 2 főre foglaltam..Ilyen akciò volt. A buszjegy is kb 20e volt kettőnknek, Orangeways. Tessèk, 35e ft, szinte semmi, pár 10 ezer a zsebbe kajára ilyesmire, de mèg a 100 ezret sem èri el.
Ugyanilyen árfekvèsben jártunk kb Londonban repülővel (oda vissza 2 före 26 ezer volt a repjegy) ok ott sokat költöttünk mert csak ètteremben ettünk de azt se muszáj.
Voltunk Ròmában, az se került többe.
Márciusban Grùziába megyünk, repjegy már megvan 40ezer kettőnknek oda vissza, szállás 5 napra 20 ezer ft!!!! Grùzia hihetetlen olcsò, a 30 km-nyi reptèri transzfer 1000 ft/fő, kb èttermek is, megint csak max egy 100as az 5 nap...
Nyáron Montenegroba megyünk, ok az a 10 nap hùzòs lesz, de azt is ki lehet olcsòn hozni.
+ Oktòberben is el szeretnèk menni Koppenhágába, oda is fillèrekèrt van repjegy.
Szòval nem kellenek ehhez milliòk mi mèg nem is a legolcsòbb lehetősègeket keressük, aki picit "igènytelenebb" nem èttermezik mindenhol, jò neki hotel helyetr hostel vagy apartman az mèg olcsòbban megoldja. Ha egy pár csak havi 25 ezret fèlre tud tenni 4 havonta tud utazni.
Akik csak random dohányoznak, honnan van erre pénzük?
Pl.:
Napi egy doboz cigi kb. 1.000 Ft x 365 nap = 365.000 Ft
pl. bécsi adventi buszos turistaút ára kb. 5.000 Ft/út.
Így ennyi pénzből, 73-szor tudnék kibuszozni Bécsbe...
Mivel én évente csak egyszer megyek ide adventezni, így marad 360.000 Ft-om, hogy máshová is elutazzak.
akik random utazgatnak, azok a "zsebpénzt" az utazásokra költik
aki cigizik a cigire, aki iszik, a piára
csak ugye utóbbi kettő a megszokott, előbbi a meglepő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!