Hogy néz ki pontosan egy engedélyezett ESTA engedély Amerikába? Online kitöltöttem megadtam mindent és 3-4 órán belül megjött az email-ra az esta viszont az otp netfiókomban nem
online kitöltöttem megadtam mindent és 3-4 órán belül megjött az email-ra az esta viszont az otp nettfiókomban nem vonták le az összeget,elolvastam az estát amennyire tudok angolul és nem írnak benne semmilyen elutasításról valaki valami tipp.
az enyém: fél oldalas szöveg alul a nev,szül hely idő,number kód,utlevél kód,status expires HELP!
Hetvegen nincs bank. Vagy online fizettel bankkartyaval, es akkor ki van fizetve, vagy atutaltal, es akkor legkorabban holnap delelott er oda.
Esetleg megprobalhatnal a hiszteria helyett ertelmesen gondolkozni is, az ESTA igenyles kb. az elejetol a vegeig magyarul van, olvasd el mi van odairva, ne orjongj olyanon, ami nincs.
Már leellenőriztem a hivatalos oldalon és megadták :P
és de kaptam róla email és 3-4 óra alatt megjött az engedély
'visszapofázásra nem vagyok kíváncsi'
na pajtas, majd a bevandorlasi tiszt elott legyen ekkora a pofad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!