Ki utazik vagy utazott mostanában Amerikába, ESTA engedéllyel?
Köszönöm a gyors válasz.
Amiért nekem nem volt egyértelmű, a munkahely jelenlegi, volt, vagy munkanélküli? Mert nekem jelenlegi nincs, volt az olyan régen volt, hogy már nem létezik, tehát ha ellenőrzik, akkor nem található (azaz hazudok). Ha azt írom hogy munkanélküli, akkor meg miből van pénzem 90 napig nyaralni?
Értesítendő személy: Egyedül élek, nincsen barátom, ismerősöm. Szüleimmel nem tartom a kapcsolatot, idős emberek, nincs email címük, de lehet még telefonjuk sem.
Repjegy: Ha az Esta 90 napra érvényes, akkor a vissza jegyet 90 napra veszem meg, nem lesz feltűnő, hogy nagyon sokáig akarok ott lenni?
Beutazáshoz, kell valami kézpénznek lenni? Vagy elég ha bankkártyám van?
Ha munkanélküli vagy és 90 napra mész az bizony nagyon feltűnő, nincs az a bevándorlási tiszt, aki bevegye, hogy turizmus céllal mész.
Szerintem a bankkártya is negfelelő, nem feltétlen kéSZpénz kell.
Ezért kérdezem, a "rutinosakat" hogy hogy is kell csinálni!?
Írhatok, meg mondhatok, munkahelyet, kérdéses a visszaellenőrzés...
Akkor a vissza repjegy ne legyen 3 hónap, csak 3 hét?
A szálloda foglalás milyen hasszú legyen. Elég egy rövidebb és mondom, hogy majd megyek másikba is. Vagy legyen olyan mint a repjegy?
'A pénz nagyon igazolni nem tudom'
Nem is kell tolem soha az eletben nem kertek ilyet. Es nem is hallottam senkirol akitol azt kertek volna, hogy igazolja mennyi penze van. A bankkartyak korszakaban eleg nevetseges is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!