Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Görögországon belül hová?

Görögországon belül hová?

Figyelt kérdés

Az idén Sarti volt a cél. Ami tetszett, ott, akkor bele szerettem és azt mondtam, jövőre csakis oda. Ez volt az első külföldi nyaralásom, gondolom ezért fogott meg. Viszont bele gondolva, kicsit unalmas. Jövőre is görögöt szeretném, de olyan helyen ,ahol több felé lehet menni, több a lehetőség és látnivaló. Ha valakinek van egy komplett élménye szívesen veszem.

Mi ketten voltunk, autóval. Összesen,mindennel együtt kb. 400e ftot költöttünk. Sokallom utólag. Ibuszon keresztül volt a szállás, csak az 100e volt, juliusban, ezt meg is értem. Máshol, bentebb ettől többe kerül a nyaralás?

2016. dec. 11. 12:28
 1/3 Mega Inez válasza:
Helló, kedves kérdező! Nekünk is idén nyáron Sarti lesz a cél, de lehet hogy még eldöntjük, de nagy valószínűséggel Sarti... Bár nem a kérdéshez tartozik, de számodra milyen volt Sarti? Nagyon jó, káprázatos? Köszönöm a választ!
2016. dec. 11. 16:11
 2/3 anonim ***** válasza:

"Sokallom utólag."

Bizony, bizony!

A töredékéből ki lehetett volna hozni.

Még utazási irodákkal is az egyik legolcsóbb buszos nyaralás.

(Az persze más kérdés, hogy ki, hogyan bírja a buszozást.)

Amúgy rep.jegyet is lehet normális áron találni.

2016. dec. 11. 20:54
 3/3 A kérdező kommentje:

#1: Nagyon szép. Főleg, hogy sosem láttam tengert. Ha nem láttam volna, el sem hinném, hogy létezik ilyen tiszta víz. Jó benne,hogy ugy nagyjából mindenki megtalalhatja azt,ami neki valo:diszko is van egy,lassan mélyülő víz, hegyek. Nekem nagyom varázsos volt az Athos hegy. Sokat szemeztem vele a partról. Persze azért, mert tiltott gyümölcs. :)

Imádtam a nagy hullámokat. És hogy mindenki pozitív. Kezdésnek szerintem nagyon jó.

#2: őszintén szólva nem értem mire ment el a pénz. ..szinte csak ettünk és ittunk. Alig vásároltunk. Enni se sokat mert nem kívántuk. Ebbe a pénzbe mondjuk mindent bele számoltam,tankolast,biztosítást, szállást, költőpenzt stb..abszolút mindent. Itthon vettem fürdőruhat is..

2016. dec. 11. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!