Milyen hálózsákot ajánlotok + 10-12 fokban?
Figyelt kérdés
2016. dec. 6. 08:58
1/2 anonim válasza:
Olyat ami erre a homerseklet tartomanyra van kitalalva!Nagyon gondolkoznod sem kell mert mindegyikre ra van irva!Ha nagyon fazos vagy vegyel ettol hidegebbre tervezettet!Viszont nem tudom mennyire szamit neked,de azoknak mar nagyobb a súlya meg több helyet foglalnak!
2/2 lencsefőzelék válasza:
Marcello Gandini úgy értette: Ha nagyon fázós vagy, vegyél ENNÉL hidegebbre tervezettet! Valamint úgy, hogy azoknak mar nagyobb a súlyUK, meg több helyet foglalnak. Ez persze nem biztos, hogy igaz, nekem pl. egy Vango Ultralite 350 pehelyzsákom van, ami tokkal-vonóval együtt 880 gramm. Elővettem, lemértem. Egyébként ez van ráírva: 5 to 25 Celsius, extrém esetben -9 fokig jó. De beszéljenek a képek helyettem:
A hossza kb. 30 cm, a szélessége 18. Melléraktam egy számítógépes egeret, hogy lehessen látni, mennyivel nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!