Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha hosszú hónapokon keresztül...

Ha hosszú hónapokon keresztül összegyüjtogetnétek 1millio forintot egy jamaikai utazásra, elmennétek? Vagy inkább másra koltenétek azt a penzt?

Figyelt kérdés
2016. nov. 23. 12:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem bántásból, de tőled kb. ugyanakkora távolságra van az egymillió Ft mint Jamaika.

Amíg ez így van, értelmesebb és közelebbi célpontjaim lennének.

(Ennyiért, akár 10szer is kiutazhatsz pl. Görögországba, vagy 10 évig minden nyáron máshová.)

2016. nov. 23. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért egy Jamaica ezerszer többet ér, mint 10x elmenni a lepukkant, zsúfolt Görögországba...

És nem kell hozzá egy millió sem, kb. a feléből kijön egy két-három hetes út, átlagos körülmények között.

2016. nov. 24. 09:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk 1 év kőkemény melóval félretett pénzt biztos nem tapsolnék el egy 2 hetes nyaralással.Nem vagyunk egyformák,van akik még erre hitelt is felvesznek.. :-)

Amennyiben választani kellene akkor több, "kisebb" utazás inkább.

2016. nov. 24. 11:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha direkt ezért gyűjtöttem, persze.

Én pár éve összegyűjtöttem - és aztán el is költöttem - közel ennyit egy USA körútra. Nekem az volt a nagy álmom.

Ha neked ez, és megteheted: miért ne?

Ne hallgass a nagyképű .....-re (hadd ne mondjam, mi, mert kimoderálnak), aki szerint a "szegények" maradjanak itthon! Ezt csak a beképzelt újgazdagék állítják, akiknek felvitte az Isten a dolgukat valami politikai vagy maffiózó hátszéllel (megjegyzem, a kettő kb. ugyanaz is lehet), és jó dolgukban azt sem tudják, hogyan nézzék le a többi embert.

2016. nov. 24. 17:58
 15/15 anonim válasza:
En voltam Jamaikaban, nekem is nagy almom volt, es igen, megerte elmenni, mert ha nem mentem volna, meg most is errol almodoznek. Igy mar nyugodt vagyok, hogy teljesult egy vagyam. Amugy tenyleg nem kell hozza ennyi penz, es oszinten szolva, semmi extra nincs az orszagban, csak van egy nagyon jo hangulata, amit te biztos tudnal ertekelni, ha mar ennyire oda vagysz.
2017. aug. 12. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!