Ha hosszú hónapokon keresztül összegyüjtogetnétek 1millio forintot egy jamaikai utazásra, elmennétek? Vagy inkább másra koltenétek azt a penzt?
Figyelt kérdés
2016. nov. 23. 12:23
1/15 anonim válasza:
nem. Szerintem akinek hosszu honapokig kell gyujtogetni egy utazasra az inkabb maradjon otthon.
2/15 anonim válasza:
elmennek csak nem Jamaikara, mas orszagokba
3/15 A kérdező kommentje:
Ja, szerinted aki nem keres 400e Ft/hó az ne lásson világot csak üljön a szobájában?
2016. nov. 23. 12:45
4/15 anonim válasza:
Hat egy millabol biztosan nem jamaikaba mennek!
5/15 anonim válasza:
"Ja, szerinted aki nem keres 400e Ft/hó az ne lásson világot csak üljön a szobájában?"
Pontosan. Ill. az utazzon a Balatonra, ne luxusutakra szorja azt a keves penzet. Urizalunk, de kilog a se..unk a gatyabol. Tipikus.
Amugy Jamaika az meg csak nem is a havi negyszazat keresok uticelja, az is keves jovedelem hozza.
6/15 anonim válasza:
Én összegyűjtöttem de nem költöm el véletlen sem, főleg nem Jamaikára. Sajnálnék egy útra elkölteni ennyit. Főleg az miatt amit az egyik válaszadó írt. Itthon egy wellnes vagy pár nap a környező országokban az egymillió töredékéért. Jusson és maradjon is az elvem. Sajnálnék 2 hétért ennyit kifizetni.
7/15 anonim válasza:
Ha direkt erre gyűjtöttem volna, mert régóta szerelmes vagyok az országba, akkor elmennék. A személyes preferencián múlik. Mi tetszik neked Jamaikában, amit valami közelebbi hely (pl. Korfu, ami így a képek alapján hasonlóan néz ki) nem tud megadni?
8/15 anonim válasza:
Én elmennék. Szerintem azért 1 millió túlzás, hacsak nem akarsz egy fél évig maradni :-)
Én is voltam néhány egzotikus utazáson, életem legjobb élményei. Minél távolabb megy az ember, és minél egyszerűbb körülmények között utazik (saját szervezés, egyszerű szállások, tömegközlekedés), annál több kalandban lesz része. Ülni egy wellness szálloda medencéje mellett mindenhol egyformán unalmas.
9/15 anonim válasza:
#5 Urizálunk? Mert valakinek van egy álma, amit be akar teljesíteni? Hát inkább elutazok belőle, mint otthon poshadjak be a szobámba, és egy befásult, semmit nem látott emberként öregedjek meg..
10/15 anonim válasza:
Kedves kérdező, az a baj, hogy ezt csak Te tudod megválaszolni magadnak. Nekem úgy tűnik, hogy nagyon fiatal lehetsz, ha néhány hónap hosszú hónapoknak tűnik. (Én már a negyvenen túl vagyok és amit pár hónap alatt meg lehet takarítani, az nem tűnik nagy témának.) Ha így van, akkor a kérdés az, hogy érdemes-e takarékoskodni vagy carpe diem? Mindkettő. Először legyen valami értelmes takarékoskodási célod, például hogy legyen annyi pénzed amiből három hónapig meg tudsz élni ha állást kell váltani. Utána lehet utazni. Sokunknak jamaika nem tűnik akkora truvájnak hogy ötezer dollárt költsünk rá hirtelen, de ha valamiért téged az érdekel és tényleg utánanéztél stb akkor már miért ne? Én tudom, hogy ennyi pénzből pl. Japánba mennék inkább de hát ki vagyok én hogy a Te álmaidba beleszóljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!