Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Au pair, hogyan?

Au pair, hogyan?

Figyelt kérdés

Au pair szeretnék lenni külföldön jövőre, ha befejeztem a gimnáziumot. Utána néztem már nagyjából, a jogsit elkezdem januárba, és érettségizni meg ugye most fogok majd májusban. Ezen kívül nem kell elvégeznem au pair tanfolyamot, ugye? Jelentkezhetek csak simán ugye?

Melyik au pair ügynökség a legmegbízhatóbb? Melyikhez jelentkezzek? Az angolom jó, készülök a felsőfokú nyelvvizsgára. Legszívesebben az USA-ba mennék, vagy Angliába esetleg. Mekkora anyagi vonzata van ennek? Azt olvastam, hogy valahol kifizeti a család a repülőjegyem is, de a vízumot nekem kell intézni ami nem kevés pénz. Ezenkívül kell még valamit fizetnem? Az Au pair ügynökséghez kell valamit befizetnem? És szerintetek ha érettségi után jeletkezek van rá esély, hogy már szeptemberbe tudjak ki menni? Nem szeretnék több időt vesztegetni, mert utána való évben egyetemre szeretnék menni. És mennyi a fizetés kb? Pl. kapok annyi pénzt hogy kint majd tudok venni magamnak új ruhákat stb? Tapasztalatok is jöhetnek az Au pairkedésről, mindent szívesen fogadok :) 17/L

2016. nov. 15. 18:54
 1/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne :c
2016. nov. 16. 23:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Aupair in America a legjobb szerintem.

Költségeid (az erkölcsi bizonyítványon kívül) csak akkor lesznek, miután már jelentkeztél és megtaláltad a fogadó családod. Ezek az alábbiak:

-USA J-1 vízum: 160 USD (kb 36.000 HUF)

-programdíj 2012. április 01-től , AU PAIR és AU PAIR EXTRAORDINAIRE: 740 EUR (tartalmazza az elhelyezési díjat, az alapbiztosítást, valamint a ki-és hazautadhoz* a repülési hozzájárulást) EDUCARE: 890 EUR

*ha teljesíted a programot. Ha idő előtt hazautazol, a hazautad költségét neked kell állnod.

Lehet azóta már minimálisan változott.

Nézz fel az oldalukra.

Ha van kérdésed,írj. :)

2016. nov. 17. 12:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Wzt a videt ajánlom. :)

[link]

2016. nov. 19. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!