Továbbtanulás vagy külföldi munka?
Szeptemberben kezdtem el a főiskolát. Mindig is ez a iskola/szak volt az álmom. De most, hogy így eltelt 1,5 hónap, kezdek kételkedni ebbe az egész egyetem dologban. Van 2 kötelező tantárgy, ami nagyon nem megy. Hiába ülök felette egész nap, akkor se bírok belőle megjegyezni semmit. Jelenleg azt érzem, hogy nemérdekel az egész tanulás, és inkább kimennék külföldre dolgozni-nyelvet tanulni.
Mivel szeretem a gyerekeket, az "au-pair" munkára gondoltam. Nem tökéletes az angolom, de hát azért is mennék ki, hogy jobban megtanuljam.
Szerintetek megéri otthagyni az iskolát, így hogy ez volt az álmom, most viszont már egyáltalán semmi örömöt nem lelek benne, és helyette az au pair munkát választani?
A válaszokat elöre is köszönöm! :)
Sok lehetőséged van. Kimehetsz külföldre, átmehetsz másik szakra, kérhetsz segítséget azokhoz a tárgyakhoz,amik nem mennek (magántanár, hogyan tanuljunk tanfolyamok, könyvek), kereshetsz munkát, stb. De szerintem 1,5 hónap után feladni a főiskolát elég korai, főleg így, hogy ide akartál menni.
Csináld meg legalább az első félévet és utána menj külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!