Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Angliában vagyok au pair,...

Angliában vagyok au pair, igényelhetek NI számot? és mi szükséges ahoz hogy bankszámlát nyissak?

Figyelt kérdés

Egy hónapja vagyok itt, és szeretnék részmunkaidős állást keresni az au pairkedés mellé. Az NI szám igénylésénél mit kellene mondanom, hogy már dolgozok vagy csak tervezem?

És mi szükséges ahoz hogy bankszámlát nyissak? Nincsen semmilyen papírom arról, hogy itt laknék, kellene kérjek a családtól?

Volt már valaki hasonló helyzetben?

2016. okt. 17. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:
munkakeresőként kérhetsz NI számot. tehát mondd azt hogy munkát keresel. bankszámlanyitással csak akkor próbálkozz, ha lesz melóhelyed. akkor talán nyitnak. bár manapság még akkor is igen nehézkes sajnos. rengeteg volt a csalás a kelet eusok részéről bankszámlákkal kapcsolatban, ennek isszuk a levét sajnos.
2016. okt. 17. 11:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2016. okt. 17. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Kérhetsz persze, számlaszámot is igényelhetsz bizonyos feltételekkel , ha van bejelentett munkád akkor adnak is. Ha gondolod dobj egy üzenetet tudok segíteni.
2016. okt. 21. 19:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem az utlevelemmel es a jogsimmal/ csaladtol kapott levellel,hogy naluk lakok nyitottak bankszamlat.
2016. okt. 28. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!