Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nagyon fáradt,2 pici gyerekes...

Nagyon fáradt,2 pici gyerekes apukának ajándék szülinapi pihenés? Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nagyon fáradt. Szülinapja lesz és a nagyik egy napra vállalják a gyerekeket. Mivel lepjem meg? Budapesten maradnánk, de azért nem szeretném ha otthon maradnánk. Nem járunk sehová, egy kis kényeztetés jó lenne :))
2016. nov. 4. 15:00
 1/10 anonim válasza:
100%
Mozi, szinhaz, teke, bowling, seta, vacsora, furdo, szauna.
2016. nov. 4. 15:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyógyfürdőben tölthetnétek a napot: úszás, szauna, masszázs, és egy jó vacsora. Nem lesz olcsó, de megéri.

Ha ez anyagilag sok, akkor kicsit érdemes keresgélni, hátha vidéken van olyan a közelben, ahová érdemes leutazni, és olcsóbban kijön. Vagy csak egy részét csináljátok meg.

2016. nov. 4. 15:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Hagynám otthon aludni
2016. nov. 4. 15:38
 4/10 anonim válasza:

Azzal lepném meg, aminek Ő maga örülne.

Valamilyen meccs, vagy koncert, sport, egy este a régi barátokkal - lelkesednék akkor is, ha én magam más beállítottságú vagyok.

Gondolj vissza arra, mit szeretett, ill. mi villanyozta fel a család előtti időkben? Mivel kapcsolódott ki, mi volt az a helyzet, amiben igazán boldognak láttad?

Na, olyan napot szervezz, legalábbis ha tényleg arról szeretnéd, hogy szóljon a dolog, hogy neki van szülinapja.

2016. nov. 4. 15:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Én wellnessezni mennék vele :-) húú de jó lenne.
2016. nov. 4. 16:13
 6/10 anonim válasza:
Van hobbija?
2016. nov. 4. 16:32
 7/10 anonim válasza:
Ha tényleg olyan féradt, akkor rendeljetek valami finomat, nézzetek egy filmet és ha aludni van kedve, ne sértődj meg, ez az ő napja!
2016. nov. 4. 16:42
 8/10 anonim válasza:

Te ismered a legjobban. Ha az én férjem fáradt, aludni szeret :-) Rendelnék valami finom kaját, filmet néznénk, táncolnánk kicsit, közös zuhanyzás/fürdés.

Ha úgy gondolod hogy kimozdulós programra vágyik, akkor olyan helyre menjetek ahová a gyerekek előtt jártatok.

2016. nov. 4. 19:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Egész napos termálfürdőzés masszázzsal, vacsorával, koktéllal.
2016. nov. 5. 12:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Délelőttre tuti ágynyugalmat rendelnék el :-). Aztán a kedvence ebédre. Délután valami kis program, ami neki tetszene: nosztalgiázás régi kedvenc helyeken, mozi, meccs, esetleg titokban összehívnám valahol pár barátján egy közös dumálásra.

A fürdő, wellness nagyon kimeríti az embert és annyira nem is izgalmas. Én hamar ráuntam.

2016. nov. 5. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!