Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Real Reisen utazási irodáról...

Real Reisen utazási irodáról mi a vélemény, esetleg tapasztalat?

Figyelt kérdés

#utazási iroda #realreisen #real reisen
2016. okt. 26. 21:14
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Sziasztok! Én is leírom a tapasztalataimat: Az iroda honlapján az online rendszerben foglaltam le a nyaralást, ahol a foglalás végén elolvastam az utazási szerződést és be kellett pipálni, hogy elolvastam.

Kismami24 elkellett volna olvasnod nem csak klikkelni.

Számlát kaptam. visszaigazolásban is kaptam szerződést, linket.

Csatlakozom, Costashoz mert én is a buszon utaztam. Budapesten felszálltunk a buszra egy srác jött velünk Szegedig. Kb. 40 fokban indultunk el Bp-ről, de a klíma működött a buszon kifele és haza fele is. Az igaz, hogy haza úton a söfőr bekapcsolta éjszaka a fűtést mert volt utastársunk aki kérte. Nem is értettük miért kéri, de ez van. Többen szóltak kapcsolják ki. A szállás tökéletes volt a helyi munkatárs aranyos lány, mindenben segítségünkre volt. Esti indulással sem volt semmi gondunk kaptunk egy ajándék napot. A sofőrökkel kapcsolatban nem tapasztaltunk olyat, hogy rángatták volna a kormányt és nem igaz, hogy elaludt volna a sofőr. A buszról annyit, klíma volt rajta, távolabb vannak egymástól az ülések, és két ülés között is van karfa. Az igaz, nincs lábtartó Nekem nem hiányzott és tálca sem az ülésen. A srác aki Bp-ről jött elmondott mindent mi várható, a hölgy aki Szegeden felszállt hát Ő nem sok mindent mondott, de hát ez van. Én voltam több irodával már Görögországban, de egyik buszon sem volt csoportkísérő a kettő buszvezető intézett mindent. A busz amivel mentünk véleményem szerint turista busznak felel meg, de elvitt és haza hozott. Összeszedik az igazolványokat, akkor összeszedik. És jobb lenne minden határon leszállni a buszról nem elég Röszkén és a Macedon határon????? Nem értem minden kis szösszenetben a hibát keresni.

Mi nagyon jól éreztük magunkat a nyaraláson. És véleményem szerint fogok még az irodával utazni.

2017. júl. 27. 21:55
 12/21 anonim válasza:
Sziasztok! Kicsit félve indultunk útnak Görögországba a Real Reisennel, de le kell írjam pozitívan csalódtunk. A szállásunk nagyon jó volt, a vártnál sokkal jobb. Mindenkinek ajánlom az Enastron apartmant. A programok nagyon jók, szerintem a legjobb a Skopelos túra. Az idegenvezető nagyon aranyos. A buszon használható volt a WC. de nem használtuk. Nagyon jó volt az utazás 18 óra alatt haza értünk!
2017. aug. 19. 15:59
 13/21 anonim válasza:

Sziasztok! Életem egyik legjobb nyaralásán vettem részt a Real Reisen szervezésében. 2017.09.30.- én érkeztünk haza 13:30 percre a Planetárium parkolóba. Kiutazásunk és a haza utazásunk zökkenő mentes volt, profi személyzet volt a buszon - a csoportkísérő és a buszvezetők minden információval elláttak bennünket.A buszon a klíma jó volt éjszaka fáztunk is. A határokon zökkenőmentesen mentünk és jöttünk! A szállásunk fantasztikus volt, többször voltam buszos utazáson de hasonlót nem tapasztaltam. A turnusváltás ahogy ígérték szervezett volt, megérkezéskor már sok szobát eltudtunk foglalni alig kellett várni. Délután volt egy megbeszélés, ahol elmondták milyen kirándulásokra tudunk menni. Mi Skiathoson voltunk nagyon jó volt a kirándulás. Olimpicről elvittek bennünket valami kikötőbe kb. 2 órát buszoztunk utána hajóra szálltunk. Hajóztunk Skiathos felé, valahol még vettünk fel utasokat valami kis szigeten utána folytattuk a hajózást egy aranyhomokos partra ahol kikötöttünk. Ott fürdőztünk, majd Skopelos városban kikötöttünk, maga a csoda az a város kis sikátor utcákkal. Volt egy kis városnézés utána szabad program. Visszafelé a hajón buliztunk!

Olimpic Beachen az idegenvezető srác nagyon jó fej volt összetartotta a csoportot, mi fiatalok és az idősebbek is nagyon jót szórakoztunk. Szinte minden este a Kris gyros-osban ettünk. Nagyon finom és friss a kaja. Az árak szinte olyanok mint itthon vagy olcsóbb. 5 Eur volt a gyros tál menü. A strand széles és finom homokos. Volt amikor reggel nagyon hullámzott a tenger akkor volt tengeri fű a vízben de nem volt zavaró kicsit 15 m- re bementünk a vízbe és ott már nem volt semmi zavaró. Nagyon pozitív meglepetés volt a tengerparton van zuhanyzó. Elutazáskor volt a szálláson közös WC és helyiség ahol le tudtunk ülni. Utolsó napon is letudtunk menni a tengerre fürdeni. Este 8-kor indult haza a busz, pont esni kezdett az eső. Végig nagyon jó időt utaztunk 17 óra alatt itthon voltunk. Én és a barátaim nagyon elégedettek vagyunk az irodával.

2017. szept. 6. 13:19
 14/21 anonim válasza:
Bocsánat a dátumot elirtam 2017.08.30 án értünk haza. Lehet még az élmények hatása alatt álltam.
2017. szept. 13. 15:47
 15/21 anonim válasza:
Sajnos én nem tudok sok jót írni!A Busz késve érkezett induláskor-késve indult!Olyan mocskosak voltak az ablakok kivűl belűl,hogy nem lehetett kilátni.Se Wc-se légkondi nem volt amit a szerződésben leírtak.Tv volt,de nem vetitettek,mert nem akartak.Az ülések olyan porosak volak,amit nagyon nehezen birtam elviselni.Az ülések borzasztóan kényelmetlenek,a karfák nem működtek!Vissza felé a Magyar határon az egyik buszsofőr ellen ejárást inditottak a Vámszervek-ezért 2,5 órát álltunk a határon,leszállni nem engedtek!Majd meg fulladtunk a melegbe,a buszsofőr közölte,hogy nem jó a termosztát!Idegen vezető nem jött velünk,igy a soför a probémákon nem nagyon tudott segiteni,mondván Ő csak egy sofőr!Lennt már Görögországban jó idő volt,a szálloda elfogadható volt.Az apartmanban folyamatosan folyt a wc.nem volt egy lábason kivül semmi! Az idegenvezető viszont nagyon kedves,kézséges volt!a fakultativ programok nagyon jók voltak.Van min javítani ennek az utazás irodának úgy érzem!
2017. szept. 22. 18:28
 16/21 anonim válasza:

Sziasztok,

Kiss Kyra véleményével kapcsolatban szeretném én is megosztani véleményemet.

Mi is azon a járaton utaztunk barátommal amin Kiss Kyra.

Azt gondlom rutinos utazónak számítok, mert idén is 4xer voltunk Görögországban. 2xer Paralián, 1xer Sartin, 1xer Olimpic Beachen - a Real Reisen szervezésében. Nem mindig egy utazási irodával utaztunk, hanem ahol volt hely, Ibusz, Grand Tours, Apollon Travel, Real Reisen.

Össze hasonlíthatom az utazásokat, de azt nem mondhatom, hogy rossz iroda a Real Reisen. Most volt az első utazás, hogy nem fájt a fenekem meg a hátam. Az hogy nem volt a buszon étkezőtálca meg lábtartó nem érdekelt. Utaztam már a Grand Tours nagyon szép emeletes buszával de olyan kényelmetlen volt nagyon közel vannak az ülések.

Most olyan nagy probléma az, hogy a busz késett, abba nem gondol bele senki, hogy miért késett.

Kiss Kyra egy kicsit elvan tévedve, a buszon volt klíma, volt aki fázott is éjszaka a buszon.

2- 3 karfa nem működött, de az ülések között is van karfa. Haza fele úton zökkenőmentesen jöttünk Röszkéig, az autóbuszvezetők elmondták még Görögországban, mi a Vám szabály. Röszkén vámvizsgálat volt és az egyik autóbuszvetőnek valami miatt a buszról le kellett szállni, mert vám vizsgálati eljárást indítottak ellene, de 1 órát vártunk és a buszt tovább engedték.

Klíma akkor is volt. És arról Kiss Kyra nem számolt be volt olyan utas a buszon aki a cigit szét akarta osztani az utasok között.

Az apartman, ahol mi laktunk nagyon szép liftes apartmanház az Enastron apartmanház volt.

Nem értem miért nem szóltak a Kiss Kyráék, hogy nem jó a WC. az apartman, az idegenvezető elintézte volna. Nem volt lábas? Nekünk egy kicsi és egy nagy lábas volt, és serpenyő is.

Miért nem jelezte a próblémát. Lehet itt mindenben a hibát keresni, de Nekem az a véleményem, hogy nagyon jó nyaralás volt és minden rendben volt.

Én csak ajánlani tudom az irodát.

2017. szept. 26. 17:08
 17/21 anonim válasza:
Tisztelt utastárs! röviden válaszolnék Önnek! ahhol mi ültünk,nem volt klima,csak fűtés!2/ le volt törve minden oldalról a karfánk,kényelmetlen billegös(törött volt az ülés).Nem egy órát álltunk Röszkén,hanem 2 1/2.3/ szóltunk a Wc-ért,a konyhai eszközökért! nem csinálták meg 7 nap alatt sem,mert(nem volt anyag hozzáá-ezt a választ kaptuk)De a szálloda szép volt,az idegenvezető kedves,a busz meg -az ablakokról nem beszélve-mocskos! Én sokkal többet utaztam ,mint Ön,és van összehasonlitási alapom bőven,de ez az ÉN Véleményem-és ezt engedje meg hogy én döntsem el,nekem mi az ami tetszett,és mi az ami nagyon nem !!!
2017. okt. 15. 15:45
 18/21 anonim válasza:

Én Prága-i városlátogatáson voltam az irodával nagyon megvagyok elégedve a program szervezéssel az csoportkisérővel, helyi idegenvezetővel.

A szálloda ahol laktunk, a vártnál sokkal jobb volt, felújított szobák, a fürdőszoba csillogott-villogott. Az ellátás pazar volt, svédasztalos volt a reggeli, annyit ettünk amennyit csak akartunk. A csoportkisérő fiú nagyon készséges volt, összetartotta a csoportot és figyelt ránk le ne maradjon senki.

A helyi idegenvezető lány szuper volt. A busz kényelmes volt, a csoport tagjai is aranyosak voltak. Pozitív tapasztalatom van az irodával kapcsolatban. Már jelentkeztünk adventi utazásra is. Az utazások árai nagyon megfelelőek a mi pénztárcánknak.- Kicsit furcsállom az előző hozzászólásokat de én és a férjem csak ajánlani tudom Őket. Üdvözlettel: Erzsike

2017. okt. 29. 15:17
 19/21 anonim válasza:
Sziasztok! Én tavaly kettő Adventi utazáson vettem részt az irodával, az egyik Advent Pozsonyban a másik Advent Kassán volt. Nagyon megvagyunk elégedve, felkészült idegenvezetőnk volt, Pozsonyban mindent megmutatott és élvezhető volt az előadása egy fiatal fiú volt, voltak utastársak akik ismerték és csak dicsérni tudták. Kassán egy lány volt, aki Görögországban is volt az idegenvezető Őt is többen dicsérték, és ismerősként üdvözölték! A buszvezetők mind a kettő utazáson udvariasak voltak és segítő készek. Az autóbuszok átlagon felüliek voltak, kényelmes ülések, dönthető stb. Fűtés is nagyon kellemes volt. Olvasva a hozzá szólásokat nem akarom elhinni, hogy az iroda nem figyel oda az utasokra, és a buszok nem megfelelőek. Nekem nincs ilyen tapasztalatom, hogy nem lett volna kényelmes az autóbusz. Én és a családom nagyon meg vagyunk elégedve és már be is fizettük a nyaralásunkat Görögországba. Össze foglalva az utazásokat nagyon élvezhető volt és ajánlani tudom Őket. :)
2018. jan. 2. 18:00
 20/21 anonim válasza:
Sziasztok! Mai napon érkeztünk haza nyaralásunkból Olimpic Beachen voltunk a Real Reisen utazási irodával. Nagyon jól telt a nyaralásunk nem elsőnek voltunk az irodával, új szálláson voltunk a Panoráma apartmanházban, látszik a szálláson, hogy tényleg új építésű. A szobák kényelmesen vannak berendezve szép csempével a fürdőszoba, konyha is van benne. Távolabb a tengertöl de csendes környéken, a szállás mellett folyik egy kanális ahol teknősbékákat is láttunk. Attol függ meről mész a tengerre kb. 500 m. Nekünk tökéletes volt a szállás igaz vannak, kisebb munkálatok amiket most csinálnak az apartmanházban pl. a közös zuhanyzó. Érkezéskor és elutazáskor volt wc használati lehetőség biztositva és tudtunk zuhanyozni is a szomszéd szálláshelyen. A busz este 7kor indult haza és fél 9re már a magyar határon voltunk. Délben Bp-n. Renáta a helyi idgenvezetö lány tünemény és profi volt. A buszon volt csoportkisérő Jani szuper srác, hát volt olyan utastárs akitől kapott hideget meleget de profin kezelte. A szálláson a wifi akadozik, volt amikor nem müködött de megoldottuk, Nekünk megint egy csodálatos nyaralásunk volt. Jövöre megint megyünk söt lehet szeptemberben is. István és Katalin
2018. jún. 20. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!