Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Menjek el egy Olasz útra?

Menjek el egy Olasz útra?

Figyelt kérdés
Az iskola szervez ey Olasz utat és nem tudom, hogy menjek-e, mert senkit sem fogok ismerni. Az osztálytársam majdnem jött, de az anyja nem engedte el, mert "nagyon nehéz 4 napi anyagot bepótolni egy hétvége alatt". (Ezt inkább csak magamban kommeltáltam.) Viszont most nem tudom, hogy bele vágjak-e az egészbe. Ráadásul én nem is tanulok olaszt a suliban. 16/F

2016. okt. 23. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Menj. De ne felejts visszajönni.
2016. okt. 23. 17:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezt poénnak szántad?
2016. okt. 23. 17:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. okt. 23. 17:57
 4/9 A kérdező kommentje:
És mire értetted a "De ne felejts visszajönni."-t?
2016. okt. 23. 18:05
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Arra, hogy régebben a nyugatra szökés egyik módja volt nem visszajönni egy turistaútról.
2016. okt. 23. 18:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Ki nem hagynám. Angolul tudsz valamennyire? azt is értik. Én Velencébe voltam és mégse tudok olaszul, angolul is elboldogultam (sőt egy magyarul beszélő nénivel is beszéltem a szuveníresnél)
2016. okt. 23. 18:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Angolul 1 éve tanulok. Németü 9 éve
2016. okt. 23. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Miért ne mennél? Tök mindegy, kik lesznek még ott, TE magadat kell, hogy jól érzed. Olaszország gyönyörű, és ez egy csodálatos lehetőség. Ki tudja, mikor adódik újra.

Az angollal teljesen jól elleszel. Én négy Olasz várost utaztam körbe tavaly (teljesen egyedül), és én sem beszélek olaszul. Németül igen, de azt ott nem próbáltam. Az angolt minden fontosabb helyen megértették, én meg értettem őket, mivel tudok spanyolul, és az hasonlít annyira, hogy megértettem, amit mondtak.

De ha csak angolul tudsz, akkor sem lesz semmi gond. Ráadásul te nem teljesen egyedül fogsz mászkálni - gondolom.

2016. okt. 23. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha van lehetőség, anyagilag sem megterhelő....akkor miért ne??? Nem minden nap van ilyen lehetőség gondolom neked.
2016. okt. 23. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!