Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül az üzemanyag...

Mennyibe kerül az üzemanyag egy 115 km-es táv esetén?

Figyelt kérdés
Azt nem tudom, hogy mennyit fogyaszt a kocsi (nő vagyok, nézzétek el nekem). A kocsi Volkswagen Touran és dízeles. Ha 115 km-et megyek vele, akkor az kb. mennyiből jön ki?
2016. szept. 16. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Legalabb egy evjaratot, vagy valamit mondj mar rola, nyilvan a szinen kivul...

Minimum 4 kulonbozo tipusu dizellel gyartottak ezt az autot, mindegyiknek kulonbozo fogyasztasa van. Erosen fugg attol is hogy 115 kilometert varosban, autopalyan 140-nel, vagy orszaguton 90-nel mesz vele. Lehet epp arra hivatkozni, hogy no vagy, de ez a butasagra nem mentseg...

2016. szept. 16. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
ja igen, tessek, mazsolazz, keresd ki a sajat autodat: [link] ott lesz valahol a 't' kornyeken.
2016. szept. 16. 22:26
 3/10 A kérdező kommentje:
És te tudod pl. hogy készül a butándiol? Ez egy teljesen hétköznapi dolog és szerintem ez egy alapműveltség. És lehet arra hivatkozni, hogy nem jártál iskolába, a butaságra ez nem mentség. Odaírtam, hogy körülbelül. Tehát a különbség évjáratok között nem érdekel, csak megközelítőleg kérdeztem
2016. szept. 16. 22:52
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
5-10L/100km között lehet a fogyasztás a motortól, körülményektől függően.
2016. szept. 16. 23:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A kulonbseg, hogy nekem van annyi eszem, hogy beirjam a google-ba a butandiol-t, es elolvassam. Neked pl. nincs, hogy a) eloszedd a gepkonyvet, b) ha nincs meg rakeress a neten, c) valamint osszeszorozd a megadott fogyasztasi ertekeket a mai dizelarakkal meg a kilometerekkel. Mennyivel konnyebb azt mondani, hogy fuuuu ehhez en hulye vagyok, amikor csak siman lusta gondolkodni...

De tudod mit, tessek, a sultgalambod: kb. 8 litert fogyaszt, ugyhogy 1.15 x 8 x 320 HUF az kb. 3000 forint.

2016. szept. 16. 23:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Melyik butándiol? 1,2 1,3 1,4 2,3-butándiol?

Ott a szervizkönyvbe az átlagos fogyasztás, l/100km mértékegységben, beszorzod az üzemanyag árával, majd 1,15-el.

Ha nincs meg a szervizkönyv, akkor az előző válaszokban lévő linken megkeresed szépen az autód típusát és lesz ott átlagfogyasztás adat is.

2016. szept. 16. 23:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Te nem azèrt nem tudod mert nő vagy, hanem mert hülye. Ott ülsz a net előtt, írd be az autódat ès nèzd meg az àtlagos fogyasztàsi adatokat. Utána számolj. Már ha tudsz.
2016. szept. 16. 23:58
 8/10 anonim ***** válasza:
89%

"nő vagyok, nézzétek el nekem"

Nem minden nő hülye ám.

2016. szept. 17. 01:45
 9/10 Johnny Bravo ***** válasza:

"Nem minden nő hülye ám."

Viszont kérdező neked ne legyenek illúzióid,te az vagy!

2016. szept. 17. 08:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Még mielőtt megkérdezed, hogy hogyan kell tankolni nőként, itt egy "oktatófilm":

[link]

2016. szept. 17. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!