Mennyibe kerül az üzemanyag egy 115 km-es táv esetén?
Legalabb egy evjaratot, vagy valamit mondj mar rola, nyilvan a szinen kivul...
Minimum 4 kulonbozo tipusu dizellel gyartottak ezt az autot, mindegyiknek kulonbozo fogyasztasa van. Erosen fugg attol is hogy 115 kilometert varosban, autopalyan 140-nel, vagy orszaguton 90-nel mesz vele. Lehet epp arra hivatkozni, hogy no vagy, de ez a butasagra nem mentseg...
A kulonbseg, hogy nekem van annyi eszem, hogy beirjam a google-ba a butandiol-t, es elolvassam. Neked pl. nincs, hogy a) eloszedd a gepkonyvet, b) ha nincs meg rakeress a neten, c) valamint osszeszorozd a megadott fogyasztasi ertekeket a mai dizelarakkal meg a kilometerekkel. Mennyivel konnyebb azt mondani, hogy fuuuu ehhez en hulye vagyok, amikor csak siman lusta gondolkodni...
De tudod mit, tessek, a sultgalambod: kb. 8 litert fogyaszt, ugyhogy 1.15 x 8 x 320 HUF az kb. 3000 forint.
Melyik butándiol? 1,2 1,3 1,4 2,3-butándiol?
Ott a szervizkönyvbe az átlagos fogyasztás, l/100km mértékegységben, beszorzod az üzemanyag árával, majd 1,15-el.
Ha nincs meg a szervizkönyv, akkor az előző válaszokban lévő linken megkeresed szépen az autód típusát és lesz ott átlagfogyasztás adat is.
"nő vagyok, nézzétek el nekem"
Nem minden nő hülye ám.
"Nem minden nő hülye ám."
Viszont kérdező neked ne legyenek illúzióid,te az vagy!
Még mielőtt megkérdezed, hogy hogyan kell tankolni nőként, itt egy "oktatófilm":
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!