Érdemes lenne belevágnom?
Figyelt kérdés
Az internetes barátnőmmel megbeszéltük, hogy az őszi szünetben én mennék hozzá Szegedre, viszont nehezen tudnánk megoldani az utazást, mivel én Pesti vagyok, kocsival nagyon hosszú út lenne, főleg hogy 4szer kéne levezetnie azt távot az egyik szülőmnek, mivel a másik nem vezet, na de ez mellékes. 13 éves lány vagyok és szerintetek egyedül vonattal le tudnék menni Szegedre, majd visszajönni Pestre? Fényes nappal egyáltalán nem vagyok félős, egész úton beszélnék valakivel telefonon, csak nem tudom, egyedül még sohasem utaztam ilyen hosszú távot. Kérek szépen véleményeket, tanácsokat esetleg tapasztalatokat. Előre is köszönöm!2016. aug. 29. 10:11
1/7 anonim válasza:
Ha a szüleidnek nincs ellenére, akkor rendben.
Viszont nagyon-nagyon nem mindegy, milyen az internerbarátnőd. Ha a szüleid beszéltek már az ő szüleivel és vele, meg is bíztak benne, akkor nem lehet gond, viszont alaposan nézz körül, hová mész!
2/7 A kérdező kommentje:
A barátnőm már volt nálunk 1 napra, a szüleink tökre jóba vannak, szóval ezzel nincsen semmi probléma! Beszélni fogok a szüleimmel, már említettem nekik és azt láttam rajtuk, hogy benne lennének.
2016. aug. 29. 10:22
3/7 anonim válasza:
Nyugatiból vonattal le. Lényegesen olcsóbb, mint 4szer oda-vissza kocsival. Ha meg anyudék féltenek, helyjegyesen vesztek jegyet és akkor még viszonylag kulturált közegben is utazol.
5/7 A kérdező kommentje:
#3: Köszönöm, megfogadom a tanácsot!
#4: Nagyobb gondom is van annál, minthogy a tökéletességre pontosítsak, hagyj békén, kössz.
2016. aug. 29. 12:05
6/7 anonim válasza:
Kérdező, a 3,-as, 4-es ugyanaz - saját magát korrigálta, úgyhogy nem kéne lehurrogni :D Ő segített Neked :-)
7/7 anonim válasza:
Ennyi idős koromban énis sokat paráztam az egyedül utazástól, (busz,vonat) de igazából rájöttem hogy semmi értelme félnem! Bedugtam a fülhallgatót ,vagy volt hogy könyvet olvastam utazás közbe és tök gyorsan eltelt az idő,és már ott is voltam!:) Ha megengedik a szüleid és fényes nappal mész akkor menny, nincs mitől félni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!