Szerintetek így érdemes belevágnom járműmérnöki szakba (17/L)?
Ha azt szeretnéd csinálni, akkor mindenképpen érdemes azzal foglalkozni. Az, hogy akad egy kis nehézséged a matekkal most, nem biztos, hogy azt jelenti hogy ez később is így lesz. A matek az egy olyan tudomány, ami sok gyakorlást igényel, próbálj meg többet foglalkozni vele és valószínűleg javulnak majd az eredményeid is! Szerintem mindenképpen az legyen az elsődleges cél, ha azzal szeretnél foglalkozni főleg, hogy egy piacképes diplomáról van szó!
20/F
SZerintem is érdemes belevágni, de én a helyedben megduplázám a gyakorlást, amit eddig matekra fordítottál.
(Mi az hogy lány létedre...? )
Érdemes, még semmi sincs veszve. A matekra feküdj rá kicsit jobban, ha teheted, járj el különtanárhoz, ha van, vegyél fel belőle faktot, mert matekra és fizikára sok szükséged lesz ott. :) Sok siket!
21/F
09:15 azért tettem hozzá, mert ez nem női szakma, és ha jól tudom kevés lány választja ezt.. bár ha tévedek én kérek elnézést.
Köszönöm mindenkinek a támogatást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!