A 20 E és a 30 as busz az elsőajtós vagy ingyenes?
Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 12:29
21/31 anonim válasza:
Röviden és tömören válaszolva a kérdésre: egyik sem. Nem első ajtós és nem ingyenes.
Sajnos nekem is azért 10 ezer körüli a bérlet, mert sokan lógnak. Ha nics bérletem, én is kerülöm az első ajtós járatokat és a metrót. Viszont a sok marcona gyökérrel ellentétben én nem reklamálok, ha elkapnak, hanem fizetek. Most egyelőre a cég fizeti a bérletem... Állítólag az alacsony keresetűeknek szeptembertől alanyi jogon jár... Valaki tud erről valamit?
22/31 anonim válasza:
A metrón nem lehet csak úgy korlátlanul átszállogatni a jeggyel, 80 perc a limit, ha jól emlékszem, utána megb.x a kaller.
23/31 A kérdező kommentje:
A munkanélkülieknek is jár?
2016. aug. 28. 13:51
24/31 D.zsolt válasza:
Odaírtam,hogy érvényes jeggyel!:)Arról,hogy meddig érvényes,neked kell utána járni!
25/31 anonim válasza:
Munkanélküliek most is vehetnek félárú nyugdíjas bérletet.
26/31 anonim válasza:
Úgy ingyenes hogy összajtós.De bármikor jöhet ellenőr.
27/31 A kérdező kommentje:
Én munkanélküli vagyok de nem tudok róla hogy járna bérlet.csak ha tanfolyamra jar valaki nem?
2016. aug. 30. 20:26
29/31 anonim válasza:
Azt nem tudtuk hogy te tanfolyamra mész,mert akkor nem ingyenes.
30/31 anonim válasza:
"sos" válasz: vegyél jegyet, b+! ...vagy menj gyalog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!