Sosem voltam még Pécsen. Hogy jutok el helyi járattal a vasútállomásról az alábbi helyszínekre? Nagyon fontos!
Nem tudom, hogy mennek ott a buszok és hogy milyen időközönként. Nézem a neten a nappali és az éjszakai autóbuszvonalakat de nem bírok rajta kiigazodni.
Szóval a vasútállomástól a Nyár utcába? Aztán a Nyár utcából a Magaslati útra? Magaslati útról pedig a Szigeti útra, majd onnan újra a vasútállomásra?
Busz kéne, gyalog ez nekem nagy távolság és viszonylag gyorsan ott kéne lennem a felsorolt helyeken.
Nem tudom, hogy hanyas busz meg hogy milyen időközönként mennek.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!
Valóban kicsit időigényes összeszedni.
1.
A 37-essel, a 46-ossal vagy a 47-essel a Gyermekkórház megállóig vagy a Rodostó utcai megállóig.
2/a.
A 37-essel vissza az Alkotmány utcáig, ahol át kell szállni a 30-asra, a 103-asra vagy a 130-asra és menni 1 megállót a Barbakánig.Ott a 31-esre, amelynek a Pálosok megállója ( a Magaslati utca eleje ), a Szőlő utcai ( A Magaslati utca közepe ) és a Tettye téri megállója ( a Magaslati utca vége ) közül választhatsz.
2/b.
37, 46, 47 továbbmész az Angster József utcai megállóig, leszállsz, lefelé át egyenesen a kereszteződésen kb. 50 m-t.Jobbra lesz egy megálló.A 36-ossal az MTA székházig és ott szállsz föl a 31-esre.
3.
A Szigeti utca eléggé hosszúnak tűnik.
A 31-essel vissza a Kórház térig, onnan pedig a 25, 26, 26Y, 27, 27Y, 28, 28A, 29, 29Y járatok valamelyikével.
A Szliven Áruháztól és a PMFC Stadionig tart a Szigeti utca ( 27 és 29Y közötti járatoknál +1 megálló ).
Ha elég a Szliven Áruházig vagy az Egyetemváros megállóig menned, akkor szóba jöhet a 2, 2A és a 107 is.
4.
A 3-as pontnál felsoroltak valamelyikével vissza a Kórház térig és ott a 30, 31, 32, 32Y, 34, 34Y, 35, 35Y, 36, 37, 44 ( +1 megálló ), 46, 47, 130 közül az egyik.
Nem vagyok pécsi, bár voltam már ott régebben, de nem ismerem a várost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!